Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 2 November 2010

Anok Betuoh...


MMMMMM...anak betuah No ni dh pandai buka tepon dh..abis d buka sume function..katenya nak menulis..huhuhu..
ntah mase bile tak tau la dia tengok kite duk buka key tu..

Bukan ape..takutnye abis kedit No di buatnye baru la haruuuu huhuhu..
 Diam-diam ilang tepon tu di bawe lari..

Ni duk men laptop pun duk tny..
"bile mama nak abih buat keje..abgYin nak tulis pula.."
kejap-kejap tanye lagi..
"tak siap lagi ke mama?..."

Mentang-mentang la desktop c kakak tu xleh nk on. Entah masalah ape ntah. Die juge yg men tekan-tekan tu dlu. Silap tekan la tu huhuhu..

Hubby cakap biala dlu nak bekki pun..rasenye bukan nak baiki mn sangat pun tu..just lari setting jek. Huhuhuhu..kitenye tak pandai nak men setting metting lam tu huhu...

Tiada ulasan: