Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 30 November 2010

BERANI MATI : BLOG AKU BEST!!!...

Tengok pada entri tu cam prasan sendirik kan?? hehe..isk mane ade..tu sebenornye tuk bagi semangat supaya kita lebih kreatif dalam dunia blogging ni kan?..

K la..sebenarnya No nak sahut gak cabaran dlm segmen en.Ben ni..APA? xkenal siapa tu en.Ben..isk wat malu je la klo x kenal..p nyorok bawah katil la klo x kenal huhu...

Ni dia ha...

En.Ben suh..Sila ceritakan latar belakang blog dengan penuh rasa bangga sbb bukan semua orang boleh buat blog .. Pastikan TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan ..
Dengan rasa bangganya (bkn bongkak k)..maka tertubuhlah MUTIARA NOLAN..MUTIARA: dengan erti kate lain permata atau barang yang tidak ternilai harganya yang xboleh dinilai dengan wang ringgit dan xboleh dituko ganti iaitu ANAK2 No yang comel2..NOLAN: No & Lan..pasangan yang cukup bahagia dalam meniti arus kehidupan yang penuh ranjau berduri serta telah berjanji tuk kekal bahagia hingga akhir hayat..amin..

Kategori blog..
Blog ni No kategorikan sebagai personal disamping No selitkan pelbagai info baik masalah anak2, dewasa, sudut agama mahupun hal ehwal semasa utk dikongsi bersama.

Usia blog..
Baby bab kate orang sbb baru je berusia 4bulan lebih..time ni klo bb tengah meniarap dan menjulur kan..tp No kena lebih berusaha utk dapat berlari selaju yang mungkin..

Tujuan buat blog..
Mula2 No pk tuk tambahkan kenalan (harap anda sudi la jd kenalan No ye..) pastu nk kongsi idea/pendapat..SIDE INCOME??..xterpk la lagi..mungkin anda pk "apalah No ni" kan?.."org wat blog nk tambah income".."susah payah menulis cari idea tp xde pe2 puuuuun"..hehe

Sasaran trafik untuk tahun depan .. SEHARI berapa UV ?
Harap tahun depan No dapat ramai la trafik ke blog No ye..UV? UV protection ke...klo skang cuace panas kene pakai SEHARI SPF 30/PA+++...hahaha xde la..No gurau je..jangan marah ye enBA..

Memang blog No BEST apa!..

Tiada ulasan: