Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 25 November 2010

BLOGGER In Da House - Khas Buat Blogger Baru


Salam semua..semoga anda di limpahai rahmat sepanjang hari ini..esok dan selamanya..amin

Dah banyak kali No tengok entri ni la blog BA.com tp still malu2 nak wat entri ni huhu..ye la orang kate klo malu tak kemana kan?..No pun sll masuk blog abg.Ben cz sll tengok kat bloglist belah kanan No tu hihi..banyak gak info lam tu tau!..

Tujuan mengada2 nak buat blog?..isk bukan mengada2 tp rasa gak nak kongsi2 ngan anda semua tentang maklumat2 semasa ke apa ke kan..No buat ni pun just suka2..leh gak tuka2 pandangan ngan anda semua..komen anda amat dihargai..

Uish..panjang lak entri ni..k lah, harap anda semua dapat jd follower No ek..sayang anda semua..

Tiada ulasan: