Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 20 November 2010

THE BODY SHOP Members..

Salam semua..

Hari ni no p kedai Body Shop sbb nak cari perfum abang..nk p kat free duty shop pun abang dh p tengok semalam..dh beli satu tp bila balik rumah lain macam lak baunye huhu..last2 bagi pada c kakak sbb abang kate mcm pompuan lak baunya..tp salesgirl tu kate tuk lelaki..


murah je pun..rm9.50 je..b4 this abang dah beli brand ni tp yang beso tu..abang tanye ori ke? diaa kate ori..yang ni dorang wat pek kecik2 cam One Drop tu..entah la betul ke tak sbb bau dia lain sket cam ori punye huhu..

So, kite balik pada cite asal..The Body Shop ni br je buka stokis di labuan..cuma xingat seblom raye or lepas raye..no dah guna BS ni since skolah lg mase duk PJ dlu..ala beli pun yang jenis oil botol bulat tu..mase tu harge pun rm35 je sbotol tp skang dh rm45 huhu..

Pilih punya pilih abang berkenan la sebotol..tp no nak jadi ahli so kene cukup rm100 + rm15 tuk membership application..jd no amik sarung tangan tuk gonyoh badan sambil bershower hehe..rege rm13.50 je..

ni la barangan yg di beli tadi
nah..dh jd ahli ada pla keistimewaannya..tp ahli di sini xboleh beli di semenanjung..hanya layak tuk sabah & brunei shj..sbb di semenanjung salesman tu kate pakai kupon tp sini dapat potongan 10% hari biasa selain mase promotion..


tang diskaun 20% tu ok lagi sbb boleh beli brg lain tp tang make over tu yang payahnye sbb no ni nak make over bagai nak p mane? huhu..tempoh dalam mase 1bulan dr tarikh jd ahli so no ade mase 30hr dr skang..ha! ade jemputan kenduri kawen nanti hehe..boleh la p make up free dlu ek hehe..agaknye camne la rupe no time tu sbb selame ni xpenah nak make up bagai huhu..mase kawen lu pun sendirik bikin je hehe..

Ok la kite jumpe len kali lak ye..nanti dh make over no tunjuk la sini camne, ok ke x dorang buat tu..huhuhu suspen jek kan...

2 ulasan:

mzhany berkata...

no, hany pun suker TBS nih...huhu besh besh...tp cmne no dpt kupon kupon tuh? heheh dah lame x g TBS nih...

Norhafiza berkata...

hany, no aply jd member leh dpt kupon tu..kat semenanjung no xtau camne sbb dia kate lain..kad no hanya boleh beli d Sabah n Brunei je sbb kami dpt disk 10% tp d sn kumpul kupon kan..