Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 16 November 2010

KENANGAN Lame...

ENTAH lah..
tetiba je teringat zaman mase bercinte dulu2..
banyak beno dugaan dan halangan..
almaklum le..kite ni di kalangan yang kurang daya tarikan.
Dengan spek mate bulatnye..dengan muke bulatnye huhu..jd mudah beno terase bile di uji oleh Yang Maha Kuase huhu..tambahan pula cik abang ade la rupe 'lelaki idaman wanita'..
cewahhh..sape lagi nak puji klo bukan bini sendiri ekk hihi...
lagipun cik abang kite ni jenis 'mesra alam' sket..jd paham2 je le bg mane2 pompuan tu ek..

ni la muke zaman bercinte dolu2..hehehe..siap ade sign lg tuh...


Mase memule kenal tu baru je putus cinte..(same la juge ngan cik abang gak tu huhu)..jd time tu xde nk pk2 lg dah..malas sbb masing2 br je 'pecah kepale'..


Plan sebenonya nk hint2 pd member kamcing tp entah camne Yang Maha Kuase bg tebuke pintu ati ni..sbb dlu2 zaman skolah xsuke mat2 klate ni huhuhu..sib baik juge member x minat yg kulit cerah2 ni..takpela kan selere memasing hihi..dan sekarang my bestfriend pun dah kawen ngan pilihan atinya..


Time tu lagu SPRING-KU DITAKDIRKAN JATUH CINTA menjadi pujaan..


 huhuhu..meremang bile dengo lagu tu..(tp sory xleh edit la pla..ade masalah tenet sket)..orang kate memang 100% kene ngan jiwe la..tp sayang kan penyanyi die berkontrovesi la plak huhu..


Memang manis blake mase bercinte ni kan...bak kate kentut pun bau wangi tp skang pun still wangi hahahaha...

alhamdulillah..syukur kepada ALLAH SWT Yang Maha Kuasa..
sekarang pun masih semanis dlu..tambahan berkat rezeki Yang Maha Esa mendapat cahaya mata yang comel2..nak tambah lagi????...tengoklah klo ada rezeki lebih..insyALLAH BUT bukan sekarang ye!!!!..


Kemudian...
Aku betul2 terkedu dengan lagu BROTHERS-TEMAN SEJATI..
Boleh meleleh air mate..dalam beno maksudnya..
Jadi ditujukan khas buat SUAMIku tercinta kerana telah menjadi
TEMAN HIDUPku..

Betul la kate orang tua2..
PILIH LAH YANG SAYANGKAN KITA..BUKAN KITA YANG SAYANGKAN DIA..


Bile die sayangkan kite, die akan cuba buat yang terbaik untuk kite..secare tak langsung kite juge akan menyayangi dan mengasihinye..

Skang nak p mane2 pun sume die ambil tahu..BUKAN mengongkong just nak pastikan yang kite selamat sentiase..dan memang cik abang terlalu mengambil berat..TERIMA KASIH atas segalanye...

Tapi..
Kalau kite pilih yang kite je sayang die amat2..die xpun!..die akan cube ambil kesempatan di atas kelemahan kite..RENUNGKANLAH..