Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 3 Disember 2010

ALHAMDULILLAH.....

Berkat dr perbincangan semalam..ALHAMDULILLAH..kami mendapat kata putus..percutian kami ke Bukit Gambang Water Park terpaksa dibatalkan. Hanya Abang sorang je p sana tu pun sbb nama dh 'naik' xleh tuko ngan org lain..


Banyak risiko yang akan kami tempoh.
1) DIUT? Mestilah..dh tiket tuk 2hala dh menjangkau lebih RM3k. Tu xtermasuk ngan transport dr KLIA ke Kuantan lagi. Teksi2 ni xmo amik sbb kami 6orang. Pastu makan minum lagi. Hanya terhad tuk Abang sorang je jd yang 5branak ni sendrian berhad le..Pastu klo nk men kat sn kene bayo lagi kan?..mmg dapat diskaun cz opeh punya trip tp x berbaloi dik No oooi..
Kira2 mau dekat2 RM5k gak huhu..

2) BORING..siang Abang akan sibuk ngan keje die..tinggal la kmi 5branak..sure boring sangat No! Sbb No x suka enjoy sengsorang..mst nk ngan Abang gak br la terasa kemesraannya x? hihi..

3) PENAT je dapat cz 19-21dis..abis duit beribu2 tp xberbaloi rasanya..kalo d semenjung xpe la..

4) Klo staff d semenanjung msti dorang bawak kete masing2 kan? Malam2 leh pusing2 bandar ke p shoping ke..kami gak yang terselit kui kui kui..

5) Banyak lagi la klo nk senarai...

JADI kami pun rancang la..baik kami renovate rumah kami bagi cantik2 kan..ade gak pekdahnya..nampak gak hasilnya..berbanding p sana hanya tuk suka tp PENAT yang amat..badan penat, otak pun penat huhu..

DAN....guest what! abang janji nk bawak p Bukit Padang d KK, Sabah..ala water park kecik2 je..cukup la klo nk bg anak2 ni enjoy kan..Kami dh p tahun lalu n bajet klo kami p sana adala lam rm1k jek..


di Bukit Padang Water Park

InsyALLAH klo tiada aral ujung bulan ada rezeki kami ke Bukit Padang Water Park..

InsyALLAH..amin

4 ulasan:

Mama Zara berkata...

bagus kak No..buat keputusan yg tepat, abes ribu riban just nk enjoy cam x berbaloi kan.. :)

Norhafiza berkata...

tima kasih Wani..betul tu..mungkin ada hikmat disebalik ni kan..sapa tau..

mzhany berkata...

betol no, kena fikir panjang kan...hurmm xpe no, mungkin xde rezeki kali nih, nnti kan ada rezeki kot lain...

eh no, memang menetap di KK ker?

Norhafiza berkata...

insyALLAH hany..tak, No skarang di LABUAN..sebuah pulau tp lagi kecik drp Langkawi..klo nk p KK kena naik feri bayo tambang dalam seratus lebih gak 6branak hehe..klo ada jambatan minyak rm20 dh sampai bando KK..