Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 13 Disember 2010

ANJING Sape La Niiiiiiii...TOLONG!!!

2-3 hari ni pagi2 je dengar bunyi anjing duk bergaduh..petang2 pun cenggitu gak..Semalam anak citte ada anjing masuk lam umah No sbb c Faris terlupa nk tutup gate time p buang sampah huhuhu..

Nah, pagi ni br No sempat amik gambo empunye bandan..


seblum ni ye duk umah belah kanan tu..lepak2 bawah kete..

Tambah kapsyen


nampak x ye duk mn?..klik la tuk lebih jelas ye..

tengok la gate No..c Faris yg umo 9thn tu pun bleh masuk ikut celah2 tu..

Umah No ni dlu owner dia chinese jd xde la nk pk sangat bab2 ni kan..ala, lebih kurang macam kucing liar datang umah kita la..

Tapi masalahnya anjing ni No tengok jinak je..sebab jiran depan umah tu selalu duk usap kepala dia..isk! jangan la anak2 No p men ingat macam kucing lak nak2 yang umo 4&3 thn ni huhuhu..nauzubillah..mulut ni x abis2 pesan jangan dekat ngan anjing tu..

Klo dia datang umah baling ngan batu kui kui kui...

Agak2 perlu ke No p report?

2 ulasan:

mzhany berkata...

anjing tu meronda ronda je eh no? carik ape tah...ke cari makan...ummm kalau dah smpai mengganggu gugat org tu baek report la no, takot gak kan budak budak la....

Norhafiza berkata...

meronda xpe la hany..ni duk menyalak sana sini..bising gak..tu la..ngt nak report gak tp pg td ada..time ni dh ilang..klo ptg karang dtg lagi pg esok pun sama, No p report je la..