Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 11 Disember 2010

BAGUS Produk Ni...

Selama ni No memang guna produk ni..


Cara guna masa sterika baju sembo dia ni..ala macam kita sembo air tu la kat ken baju kita hihi.. No suka sangat2 produk ni sebab bau dia kekal sampai petang. Bila Abang balik keje stil baunya melekat lagi..mmmmm segar baunya..

Bulan ni ada offer. Harga runcit rm6.50/rm7.50(E) tp dapat rm4.50/rm5.80 (E)-OFFER B2F1..nah apa tgu lagi! Jom beli...

Jangan keliru la tau sebab ada 1lg..


tq en.google
No x suka yang ni sebab sebab bau dia je hehe..klo anda nak cuba xde masalah..silakan..

Nota : Trigger tu beli asing tau..rm1/rm1.20 (E)

4 ulasan:

mzhany berkata...

ni barangan cowsay kan no?

Norhafiza berkata...

ya hany..

mzhany berkata...

ummm hany xpernah pulak beli...tapi kan no, pernah dok beli pencuci pinggan mangkuk dia, yg botol ijau tuh? hany suker sgt, sbb ianya sgt mudah menanggalkan kesan kotoran...tak yah gonyoh2 sgt...

next time nak cuba la beli yg ni plak...

Norhafiza berkata...

a a..No penah beli sekali hany..bau dia pun wangi kan..No suka sangat..tp terkantoi la pla sbb anak dara ngan teruna ni klo basuh pinggan abis dipicitnye hany ooi..huhu..last2 pakai axion skang ni...