Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 20 Disember 2010

GiveAway Dunia Aku Ibu Muda


Nampak je banner ni mmg anda dh dapat agak kan..k, No nak cuba masuk GA ni la..no yang 1st No masuk tau!..Jadi No kena wat..

Buat entry bertajuk "GiveAway Dunia Aku Ibu Muda". Wajib ada gambar kat atas tu. Letak sekali kat Side Bar dan link kan ke blog ni.
OK..Dah

Tag tiga orang. Yang ni wajib tau (Penyertaan terbatal kalau korang tak tag sapa2). Dan wajib jugak inform orang yang ditag itu. Dah tujuan aku nak introduce kan blog ni kan. So, wajib lah :)
2) Mai

Follow blog aku ni. Walaupun aku cakap tak de paksaan nak follow ke tak, tapi untuk join GA ni wajib follow..hihii...
Dah

Follow jugak blog Ragam Keluarga Inchik Moza ni & Gallery Muslimah dot com (penaja hadiah). Saja aku nak bagitau korang yang aku ada blog lain...
Dah

Letak link blog aku ni kat BlogList korang. Yang 2 lagi blog tu tak payah la.
Dah

Due Date: Bila dah cecah 200 Followers. Tak kira lah berapa je penyertaan yang ada masa tu. Janji followers cecah 200, stop.

Ok..No harap dah menjawab soklan2 tu..hadiah nya 1helai blouse..cantik gak. Nak cari 3pemenang atau lebih kata wani..isk..klo No terpilih best gak kan..sapa xmo blouse FREE kan hihi..

5 ulasan:

mzhany berkata...

ok no, nanti hany masuk eh...hehehe tapi hany xjadik ibu lagik camno ;)

Norhafiza berkata...

hihi xpe2..anak dara pun leh masuk GA ni hehe..saje wani nak perabis stok dia tu..(kata wani la)..

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Terima kasih mengetag akak.Akak tak pernah masuk giweway ni. kalau akak fre akak cuba ye.

Norhafiza berkata...

sama2..No pun br 1st gak ni hihi..

Aku Ibu Muda berkata...

kak No, thanks sudi join ye :) btw, link yg kakNo tggalkan tu broken, kakNo copy paste je lah link entry ni skali lagi, tinggalkan kat komen tu ye :) thanks...