Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 2 Disember 2010

Halal kah pendapatan hasil NUFFNANG?...eerrrrr...


Tiap kali No ziarah blog rakan mesti xlepas pandang iklan NUFFNANG..err No masih baru..still tak mahir lagi bab2 ni..

Lalu No pun google la bab2 untuk mengetahui sejauh mana KEHENDAK nya untuk memenuhi KEPERLUAN kita..so No pun faham la skang dr pembacaan lam blog ustaz ni..

Jadi kepada rakan sekalian..berhati2 lah dalam mencari sumber pendapatan..silap langkah x BERKAT jdnya..

No pun sedang berkira2 untuk mendaftar gak ni..

Err..siapa dah dapat hasilnya? Boleh bantu tolong tunjuk ajar No x?..

3 ulasan:

mzhany berkata...

nor hany pernah baca psl pendapatan nuff nih, ad abloger pernah ty ustaz, tp hany tka igt la link dia...

Liya berkata...

dah ramai berjaya dpt hasilnya kak...Ada yg selalu dapat cek dr NUFF...Liya pun tak sabar nak kumpul duit kat NUFF skrg...Boleh buat duit simpanan kita...

Norhafiza berkata...

Hany : No pun duk servey gak hal2 ni..alhamdulillah dh dapat jwpnya..

Liya: kakNo pun dh rasa cam seronok tengok kwn duk cita hasil memasing..walopon ada yg dapat xbyk tp yang penting adalah dr sumber yang HALAL..ye la sikit2 klo kumpul leh la jg wat tabung hari tua kan liya hihi..