Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 15 Disember 2010

JOM Kita Berkenalan


Sekali lagi No nak cuba segmen enBen..nampak tak tajuk pe tu?..jadi sesuai sangat la No join ni kan..

K la..kali ni enBen nak tau..

Bila mula buat blog?
No mula2 wat ni klo ikut tarikh mula2 No tulis entri 13 Julai 2010..maknanya baru dalam 5bulan..

Jumlah follower sekarang ini..
16orang tu ha..ok la tu kan koman2 ada gak yang sudi baca blog No hehe..syukur dah sesangat..

Berapa trafik harian?
Ada la kot 2-3kerat..tima kasih kepada yang sudi jengah ya..

Sehari brapa entri?
Klo No rajin ada gak la 2-3 entri xtermasuk sabtu ahad la sebab tu masa untuk keluarga hehe..

Berikan satu blog yang best korang suka baca..
Sape lagi klo bukan blog ijo hany..

Taaadaaaa...


8 ulasan:

MamaEma berkata...

salam perkenalan juga..

Norhafiza berkata...

trima kasih sis..

cik violet berkata...

salam kenal dr BA ;)

nazirulhazwan~ berkata...

blog den x suke ea??:P

Syafiq Rosli berkata...

all da best

Norhafiza berkata...

tengkiu cik violet

nazirulhazwan: buleh2..beres blake hehe..

Rozuan Ismail berkata...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Norhafiza berkata...

syafiq: tengkiu ya
rozuan: salam perkenalan gak ye...ermmm misti pandai men biola ni ek..