Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 11 Disember 2010

KHAS Tuk Bertudung...

Hari ni No nak kongsi pasal syampu yang No dah guna. Dah banyak yang No try sebenarnya, tp No suka brand ni. Pada mulanya No guna yang ni..



Konon2 yang bagi lurus la rambut yang bak dawai ni yang kembang ala2 To'Pah tu hehe..tp haraaam! xmo nye dia..cuma yang dapat rambut akan lembut beralun, wangi semerbak.. Tuk dapat hasil yang memuaskan lepas guna syampu, No guna lak conditioner kemudian No sapu Protecting Leave On yang botol tutup muncung tu. Hasilnya, rambut kita akan berbau harum kekal sepanjang hari walopon kita bertudung.

Tapi yang x bestnya x sesuai lak ngan No. Sebab No ada kelemumur lee..pastu rambut gugur pla..No pun tukar yang ni..




No guna yang ni OK. Takde dah gatal2 kulit kepala cuma masalah rambut gugur x benti lagi. Hurmmmm..camne ek?

Anda tau x syampu mane yang sesuai tuk rawatan kulit kepala dan tuk kurangkan rambut gugur?..cecite..

Tiada ulasan: