Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 15 Disember 2010

Maajun Anggun Bistari (MAB)..Kenapa Jadi Lain?...


Yang ni No beli bulan Mac/10..time tu ada offer B7F1..pe lagi No pun order la!..

Mula2 No ingat nak jadi egen di Labuan ni..tapi Abang kata cuba dlu sbb nanti senang nak kempen pd kengkawan..

Mula2 makan 1biji tu belah malam cz dh ada aturan dia cara nk mkn camne..esok tu No sakit kepala yang amat..mmg ada dia cakap boleh menyebabkan sakit kepala sebab maajun ni panas sket..air kosong tu kena minum banyak la..

2hr xilang 3hr camtu gak..No pun tepon la stokis/dealer yg No amik ni boleh x nk makan ubat tahan sakit..dia kata makan la klo xtahan..huhu..

Tapi kan mmg No tak tahan la..mungkin tubuh No tak dapat terima 'kepanasan' maajun ni..kulit jd kering, bibir pecah2 n dapat ulser lak tu..

Bila No servey dorang kata 3btl pertama tuk rawatan dan akan serasi tuk 3botol seterusnya..maknanya kena tahan la..

Ni No nak kongsi testimoni pengguna..No c/p lam fb..

Nursalmiah Mohd Nor : sy dah amalkan mkn MAB ni dah 1 thn.utk famili planning khususnya.masa mula2 mkn mmg period time tu tunggang langgang..x teratur..tp lps ambik botol ke 6, alhamdulillah slowly period dah teratur till now.lps abis 21 biji rest 7 hr, nextday period.MAB ni jg membantu mengawal selera mkn sy,so dpt gak turunkan berat badan... ni..lg 1, ada gak yg tegur kulit muka nampak bersih kemerah2an sbb MAB jaga menjaga kesihatan dalaman kita..

bg ibu2 yg masih menyusukan ank mcm sy ni, mmg kena minum byk air,sbb MAB ni panas, baby boleh demam..(baby sy turut mengalami demam pd awalnya)

Insyaallah kalo kita mkn ikut aturan yg tetap,ianya memang membantu dlm menjaga kesihatan dalaman kita.

pada 26hb November pukul 6.29 ptg ·Suka Tidak suka · Komen
 
Hurmmm..bila baca post ni rasa sayang pula yg No punya ni..membazir je kan beli banyak2...hurmmmm..
 
Anda pernah tak makan MAB ni..ok ke?..Jom kongsi...

2 ulasan:

mzhany berkata...

ummm hany xpernah lak try MAB sebab hany gune maajun bonda ;)

no, ape ape pun produk, no kena gune, jgn kejap je then bior. dan mungkin gak badan no nak serasi dulu dgn produk tuh...tu yg panasss je tuh

Norhafiza berkata...

de betul gak kata hany tu ek..nanti No sambung la guna MAB tu..sayang lak..duk sejuk je ye lam peti ais hehe...tima kasih hany yek