Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 2 Disember 2010

Mahalnyeeeee...

Tadi No terima col Abang dr KL..katanya 19/12 kene p KL lagi. Tapi kali ni opeh arrange nak wat kat Bukit Gambang Waterpark..What! Best nyeeeee...

Abang suh tengok2kan kot ade tiket..sekali No tengok..

-klik tuk lebih jelas-

Mak aiii! Tu baru oneway..dah tolak Abang sebab Abangnya opeh cover..

mmm No tengok lak air asia camne..

-klik tuk lebih jelas-
Walaupun lagi murah tapi Airasia xleh naik sbb Abangnya flight seblah petang..lagipun tu rege xtermasuk ngan luggage lagi tu..Abang kata nanti Abang balik tengok camne...4sure nya airasia xleh cz banyak faktor No kena tanggung risikonya..

Uhuk..Uhuk..Uhuk..
Musim dah kena..tempat pun dah baek punye opeh wat tuk family bercuti..

Adakah Abang p sorang lagi macam sebelumnya or kami ikut skali?..mmmm No xmo berharap sangat sebab xmo tanggung kecewa so serahkan pada takdir...

Malam ni Abang sampai dr KL..semoga selamat dalam perjalanan dan penerbangan nanti..amin..

Tiada ulasan: