Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 11 Disember 2010

NAK Cuba Kelainan?..

Bulan sudah No beli shower cream kat Cosway..saje2 nak try yang ni pla..


Time No beli ni offer, rege dia rm10.90 (E) klo semenanjung rm9.90. Harga runcit rm14.40/rm15.50 (E). Ni offer tuk bulan lepas je tau..bulan ni xde offer tp klo beli akan dapat disk 20% je.

Masa bershower tu No suka sangat bau dia..seolah2 kita mandi ngan coklat caramel..peppermint tu sket2 je bau dia. No mandi guna Shower Body Glove..

 No beli ni kat The Body Shop rege rm13.50..klo member dpt disk lagi tu..No beli time ni mula2 jd members hehe.. Tapi AWAS..guna benda alah ni jangan ada sebarang rantai kat leher tu..nnt tertarik benang2 glove tu nanti.

Anda pasti teruja!..Cuba lah...

Tiada ulasan: