Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 14 Disember 2010

NAK Kurus?..Meh No Nak Citte Sket...

Pagi tadi cam biasa No p melepak blog ijo Hany, hany citte pasal nak kurus..jd lam ni No pun nk share la ngan anda cara No pla ye..bukan nk tiru entri hany tau..hany jangan mara ek hihi..just nk share je..orang kata sharing is carring kan..

Dlu No nye berat mantai je 56kg lepas anak ke 4..pastu No amik suntikan perancang..leh baca info sini ye. Masa 2thn pertama ok lagi tp masuk ujong thn 09 macam di pam2 plak..selera makan jangan cakap la..memalam klo ada ikan goreng pun jadi la makan ngan nasi..

Macam2 ubat dh No try sume dr Cosway..maklum la dh members jd pe lagi kan..Fibre Plus, Fibre Full Candy, Tummi Trimm, D'tox Trimm, Apple Juice Drink with L-Carnitine suma No dh try tp tak jalan gak.. Last2 No try ni..

Harga Runcit : RM48/RM49 (E)

Bulan ni xde offer jd dpt less 20% je la..nk offer tgu 25dis ni katalog baru..masa no beli RM37.50/RM38.50 (E), B2F1..

Alhamdulillah..serasi ngan tubuh No..mgu pertama No timbang mmg turun 1kg..xyah wat pe2 pun..just minum n wat keja cam biasa..xyah nk senam2 ke apa ke.

Mula2 No minum ikut aturan dia 1-2x sehari..pasti 1x sehari pastu semgu 2-3x..pastu ikut sedap nk minum bila tu yang lambat sket tu hihi..xde disiplin org kata kui kui kui..

Rasa dia mmg la muak sket..nk sedap No tambah jus carrot xpun jus buahan yg Cosway jual baru la sedap sket. 

Minum ni ye akan menyengangkan kita..makna kita boleh gantikan sarapan dengan minum soya ni..lunch br makan..dinner pla kita gantikan ngan soya ni..


Berat 56kg..mmm agak2 bl la dapat balik cenggini...

tu diaaa..lebo muka2..berat 70.2kg..nah amik kau!..

masa raya pertama '10..berat 62kg..
muka tu kecik la sket kan? hihi

hepi nyeeee..
Tapi kan, No cuti 3mgu kat kg, balik Labuan naik 3kg tau waaaaaa...dan skang 64kg...mmmm xleh jadi ni..No kena sambung balik minum tu sbb sesuai ngan No..klo anda nak cuba sila dapat di stokis terdekat anda ya..

3 ulasan:

mzhany berkata...

no, hany pun pernah beli bio-protein nih, tapiii kan, smpai skrg tak habiskan lagik. ade 2tin lagik...erkkkk kekdg hany xleh telan rasa mcm ntah la xreti nak explain...uuu no minom dgn ape eh? campur ape?

Norhafiza berkata...

hehehe..dia muak kan?..mula2 tu mmg No rase cam nak kua balik..dh biasa ok pla hany..biasanya 3cr ni No wat..
1)Tambah soya lam jus carrot..atau
2)No tambah sket gula n shake3x..atau
3)No tambah Nutri Juice n shake3x..

Takpun hany cuba la tambah ngan sunquick ke apa2 la ikut cita rasa hany..

vita min berkata...

wah... ada perubahan yang bagus...

jemput datang blog saya
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/