Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 11 Disember 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

http://www.benashaari.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Kali ni No cuba lagi segmen enBen hehe..apa yang enBen nak ialah..

Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu..
Memula kuo NOLAN..Nolan!?..Nolan apa?.. haaa di Labuan ni mutiara sana sini..buh je la MUTIARA NOLAN..

Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
MUTIARA bermaksud permata atau barang yang amat berharga di mana tiada nilai untuk dicari ganti..tentula anak2 No. NOLAN pula sepasang suami isteri NO & LAN yang telah berjanji tuk idup bahagia hingga akhir hayat walopon ribut badai melanda. Lagi satu mesti kengkawan cakap..''ala No Lan tu..'' sebab nama No ni universal kan hihi..

Siapa orang kuat blog korang tu..
Siapa lagi klo bukan diri sendirik hihi..sendirik la jugak yang menela'ah blog ni..


Angan angan terhadap blog tu ..
Angan2 tak la tinggi mane pun sebab xmo jatuh terkelepuk..huhu..bia la anda sume yang bace blog No rasa puas ati, terhibur dan rasa macam tiap2 hari nak buka blog No ni..

Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
Nak tuko name?...mmm tak terpk lagi la..tp klo nak tuko juga NOLAN tu tetap ada..yg lein kemudian kira pk kedian la ye enBEN...

Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
Wah..ni dah tinggi angan2 ni ek..klo boleh wat singboard beso2 buh tiap 2meter satu..2meter satu sepanjang jalan raya hahahaha..(tak salah kan klo dh mampu...)

Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
Haaa..yg ni enBen jangan terase ati lak ye..sebab enBen nak 1je kan..No suka p umah ijo hany . Tiap kali mesti No singgah sana..



Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA ....
tidak lebih 20 patah perkataan ..
No boleh luahkan apa yang No rasa..Boleh kongsi apa yang No dah alami..


4 ulasan:

mzhany berkata...

no, umm bagush gak join segmen2 macam ni, nak nak dari blogger yang sangat glemer dan ramai visitor nih.

psttt...no, hany pun tiap kali online, mesti tak miss dtg belog no ;)

Norhafiza berkata...

tima kasih hany..hihihi

banyak beno segmennye..kekadang xterkejo nye kite..

Cik Hasnah berkata...

sweet gabung nama akak n husband..
btw,, teruskan blogging
keep it up!!

Norhafiza berkata...

tima kasih dik...insyALLAH..