Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 10 Disember 2010

PERNAH Senarai Barang Tak?...

No klo senarai pun time nak p beli barang runcit..tu pun lepas kena sound hehe..

Tapi No mmg tabik la kat Abang..mmg pun No kena sound sbb tiap kali Abang p miting ke kursus ke holiday ke mesti Abang wat list dlu..sbb semua pakaian Abang, Abang pilih sendiri..No tukang sterika je tu pun klo ada..biasa Abang sterika sendiri kat hotel. Nape? Sebab dlu No salah amik baju hehe.. Pastu tiap kali mst No tny nk bawa yang mana..last2 Abang cakap, xpe la biar Abang amik sendiri..kui kui kui..

Mula2 No tengok Abang akan senaraikan barangan..pastu bila dh jumpa Abang potong satu persatu..



"Baru la kita x tertinggal apa yang kita nak bawa"..No ingat lagi kata2 Abang dlu..

Anda pernah wat cenggini tak?..

4 ulasan:

wanzie berkata...

z selalu buat. siap print lg he3..x pyh tulis byk kali setiap kali nk g Hotel or blk kg, print je yg bru..

Norhafiza berkata...

oo cenggitu ye..tp kan z kekadang kan p sana tak sama harinya..ada 2/3/4 ect..tp yg pasti tiap kali mst Abang tulis hehe..just amik pen n kertas..klo nk buka2 pc ni kn lambat pla hihihi..

mzhany berkata...

waaa bagushhh bantu membantu suami isteri...;)

Norhafiza berkata...

hihihi..