Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 21 Disember 2010

TAK SEMPAT

Hari ni 21/12/2010 maka secara automatiknya No punya voucer 20% tuk make over dan beli produk dah tamat tempoh.


Pertama sebab syik menangguh je hehe..ingat nak tebus masa kenduri kawen (ada 2tempat) tapi perjalanan pula tak sesuai..nak make up kat bandar, kenduri dekat je ngan rumah jadi takkan nak patah balik kan?..

Kedua, bila p bandar...sekejap la, len kali la, tak sempat la..macam2 'la' lagi la..

Last skl p bandar hari Sabtu 18/12/2010..ha! ok dah tu tapi masalah masa la pla. Sampai lebih kurang jam 5ptg, Abang terus ajak masuk opeh sekali ngan anak2..tak sempat la nak window shoping..duk melangut tunggu Abang siap keje dah jam6..magrib dah tu..kang p make up xsampai 5minit p cuci balik huhu..lagipun time tu dah lapar benor hehe..jadi lepas keluar surau terus p dinner..

RUGI? Mana ada rugi..dorang je yang dapat untung klo No beli produk dorang kan? Kita cuma dapat diskaun je la hehe..

Takpe la..klo ada rezeki No nanti tunggu la time birthday bulan Mac nanti..time tu dah la dapat 20% semua barang TAPI 1barang tu dapat 50%. Lagipun klo kita sll jengah kat TBS ada special price yang akan dorang pamerkan.

Jadi moral of the story..jangan selalu melengahkan masa. Yang mana patut buat di dahulukan..yang kurang penting kemudian kira dan yang tak patut tu diam terus pun takpe hehe..

2 ulasan:

Cik Tom berkata...

wah sygnye..xpe lain kl jgn menangguh ye..

Norhafiza berkata...

tu la pasal..dah dapat pengajaran tu cikTom..