Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 6 Disember 2010

LAYAN Je la...

Waduh waduh waduh..nape la 2-3hr ni lappy ni slow sesgt..masalah tenet ke masalah lappy?...huhuhu..nk buka bace paper pun kena tgu 15minit..mau xharu!..

K la..ni bukan nk citte hal tenet menet hehe..

Hari mgu penuh ngan aktiviti melayan anak2..dr pusing2 pulau sampai la anak2 nk minta mandi kolam..

Mula2 p Kelab Golf sbb dia murah sangat..dewasa rm5, pelajar men rm3, kanak2 atas 2thn rm2..TAPI kene pakai BIKINI daaaaaa...kensel!

P Hotel Tiara pla..caj dewasa rm15, kanak2 rm7 =rm58/fmly..tempatnya mmg cantik tapi tengok jam dh 4setengah lebih..kol6 magrib xbebaloi lak bayo memahal..

Kami pun p la d stadium cz mmg ada kolam renang citu..caj dewasa rm3, kanak rm2..bila p sana kolam pula tengah duk servis tuk penapisan air selama 1bulan..akhir disember ni br la ok...

Nak tak nak kami terpaksa p d Hotel Manikar..caj dewasa rm10 kanak2 rm5..p sana dh dekat jam 5 jadi kami xmo mandi la..biar anak2 je cz dorg nampak xsabo2 dah syik kulu kilir hahahaha..sian lak nengok dorang..

Sampai Hotel Manikar kena caj rm10 je cz yg umo 4&3 thn dorg xamik..alhamdulillah..jadi dengan x sabonya dorang pun terjun!..yahuuuuuuu..

Jam6 dengan berat hati anak2 pun naik sebab mak n abah dah last warning hahaha...


aik! macam ada yang x kena je ngan gambo ni..nnt No close up sket..

Ni masalah sistem perparitan ke apa ni?..habis, air kolam ni xde tapisan la ye?..aduyai, sampai melimpah ruah..habis debu2 kotoran masuk balik la kolam tu.. balik rumah abis disentalnya badan2 dorang huhuhu...

2 ulasan:

mzhany berkata...

akhirnya berjaya jugak bwk dorg yer..ameen...

Norhafiza berkata...

budak2 hany..klo x ikut, xbenti2 duk minta..kesian gak dorang..