Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 28 Januari 2011

BERJAYA Kurangkan Keguguran Rambut

Dlu ada No buat entri berkenaan rambut gugur. Masalah ni dah lama No alami. Dah macam2 syampu No dh guna tp tetap gugur juga. Kemudian baru2 ni No cuba guna syampu dr Cosway lak masa No renew ahli dlu.

Lepas 1st time syampu rambut tu memang xde dah rambut gugur. Klo gugur pun yang dalam 2-3helai je. Berbanding sebelum nih. Klo time mandi tak sah klo tak penuh tutup lubang tuh huhu..Tapi No nak tengok sejauh mana keberkesanannya. 

Setelah 3minggu guna..Alhamdulillah, syampu ni memang serasi dengan kulit kepala No. Bau dia pun harum segar je tapi tak semerbak la cam bunga2 tu hehe.. Klo kita tengah selsema kan time syampu tu kita sedut dalam2 nafas dan hembus. Wah! lapang je rasa dada ni sebab dia ada esen pudina lam tuh..

Harga Runcit : RM49.50/RM50.50 (E)- each
(promosi No tak tahu sebab katalog terbaru belum sampai)
Sebelum ni pun No dah penah juga guna pelbagai brand syampu dr Cosway nih..tp hasil tak memuaskan juga. Ada juga No pakai ok tp Abang guna tak ok hehe.. Tapi yang penting kita jangan putus asa untuk mencari yang mana terbaik tuk kita kan?.. Tak semestinya orang guna ok tu sesuai dengan kita tapi tak salah kalau nak mencuba. Bak kata pepatah 'Belum Cuba Belum Tahu'..

2 ulasan:

AdaNaz87 berkata...

sekarang ni pun suka try barang cosway. berkesan eh syampu tu? nak beli jugak lah. thanx for sharing the info. ((;

HappyIrfa berkata...

sy tengah mengalami keguguran rambut yg teruk,semalam ada gi cosway tapi tak tahu pulak shamoo di bagus..kalau tak boleh try