Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 5 Januari 2011

BREAD Maker Sudah Sampai..Yahuuuuuu

Sebulan menunggu iou akhirnya petang semalam mendapat panggilan telefon dr stokis..nak amik terus mmg tak sempat dah cz nak berkejar amik anak sekolah agama lagi. Time tu jam5 still di bandar..anak balik 5.30ptg..dengan jem lagi huhu...saboooo

Pagi tadi lepas antar Abang p opeh..awal lagi nak tgu stokis buka jam9, No pun p bayar bil, kedian p pasar beli apa yang patut dan terus ke stokis Cosway.

TADAAAAA..

Retail : RM499
5RP + RM269 / RM279 (E) - No beli rege ni
70RC + RM 149 / RM 159 (E)
FREE 210 coupons

yang dalam plastik tu cawan
sukatan, camca penyukat dan alat pengadun

siap dengan pelbagai resepi..ni sebahagian je

Program2 yang ada..
Lepas ni nak roti/kek sendiri bikin la hehe...

8 ulasan:

mzhany berkata...

waaaa
beshnye no...pasni rajin r no buat kek n roti nih...cayalah...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

yeay dah ada bread maker.nak roti satu.cosway bestkan.

sissyira berkata...

salam, jom joint ni

http://www.sissyira.com/2011/01/woot-woot-bloglist.html

Norhafiza berkata...

=>hany : hehehe..lepas ni kembong ngan roti n kek la hihi..

=>kakIna : beres...siaaaap! hehe..cosway mmg best!

=>syira : ok2..thx

suri solehah berkata...

salam no

best nya dapat BM..akak teringin jugak jadinya..

Norhafiza berkata...

=> best bila dh ada nih kakSuri..suma siap dia wat sendiri..tunggu masak je hehe...

aima berkata...

bole oder kek spesel la nnti...

Norhafiza berkata...

=>kakAima : beresss..spesel punye deh..