Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 24 Januari 2011

JIWA Tetap Rock!

http://www.xfm.com.my

Malam pe ntah No lupa dah. Yang No ingat jam sekitar 7mlm. Lepas dinner dan solat magrib masing2 ngan aktiviti msg2 la. Anak2 ngan keje sekolahnya. Abang ngan PS Bola nye. No pla amik kain dalam bakul yang bagai gunung kinabalu tu huhu..duk depan tb. Pasang tb buka ch858-XFM Non Stop. Biasa No buka ch863-THR Gegar Pantai Timur tp entah kenapa malam tu nak beralih angin.

Mula2 terpasang lagu Extravaganza-Bunkface..mmm No layan best gak. Lepas satu2 lagu rock dan rancak yang keluar. Pastu Mus-MAY plak dengan Jeritan Batinku (versi rock)..Tetiba macam ada aura pula duk mengalir dalam jiwa No. No makin kuatkan volume dia. Dibantu dengan sound sistem yang bagus memang No enjoy la dengan pilihan lagu2 yg dj tu sediakan.. Segmen tu dari jam7-8 NON STOP ok!. Jadi siap2 kol8 tu No dh abiskan berbakul2 kain hehe..

Tp ni untuk yg berjiwa ROCK je la..klo yang jenis sentimental dan jiwang cam Abang tuh, katanya sakit kepala la, sakit dada la, serabut la hehehe.. Paling koman pun Abang boleh terima SEARCH dan WINGS je. Tu pun pilih2 lagu. Klo jenis heavy cam PELESET KOTA tu mmmmm..diam je le.. Abang memang tak marah No buka kuat2 walaupun dia tak suka dengar sebabnya dia ngan PS2.. TAPI jangan kuat2 time Abang study dan siapkan laporan staff.. JANGAN!

No ni masa kecik2 dibesarkan dengan lagu2 yg heavy dr IRON MAIDEN, GUN'S N ROSES, STING, SCORPIONS dll. Ye la, tiap2 hari duk dengar abang No pasang lagu tuh huhu. Yang pompuan No suka ELLA. Pastu ada penyanyi Safura Ya'cob, sekarang jd pelakon dan berkahwin ngan pelakun gak nama lupa tp dia pernah berlakun sebagai 'Danial' menjadi suami kepada 'Mariam' (Maya) dalam Pontianak Harum Sundal Malam. Haaaa...klo tak silap Shahrul Nizam. Klo silap sory le hehe..

Berbalik pada channel XFM nih klo di semenanjung memang tak sesuai la sebab time tu semenanjung baru nak magrib kan. Duk melalak2 time tu mmg nak kena pelangkong la jawabnye hahaha..

2 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty la fea berkata...

cam x sangka je no ni rock ..kikik

Norhafiza berkata...

=>rina : hehehehe..rock u babeh..