Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 31 Januari 2011

MAIN Pasir

Lokasi : Pantai Pohon Batu, WP Labuan.
Masa : 1.40pm-3.30pm
Tarikh : 30/01/2011
Hari : Ahad

Biasanya tiap hari minggu inilah aktiviti No sekeluarga p lepak2 pantai. Ye la dh syik duk terperuk kat rumah je kan. Bagi dorang kenal alam sekeliling pla.

Klo di rumah yang kecik 2orang ni mesti bergaduh sebab berebutkan PS2. Yang game jenis men 2org ok la sket tp klo yg kena men sorang ade la bunyi2 tu.

Kebetulan semalam kami ada jemputan majlis arwah lepas asar jd untuk lunch No tak masak la just tapau n lepak pantai. 

Kadang2 belah pagi pun camtu, tetiba Abang nak p pantai tak sempat dh nak masak2 ni kang lambat jadi tapau je la hehe. Katanya nak bagi rehat 'tukang masak' sebab tiap hari dah masak untuk keluarga. Uiihh, No apa lagi makin demand la hihi..

Abang ni kadang2 sambil duk tengok tv tetiba..
"Jooooom p pantai.."

Kami apa lagi terus bersiap la.

kami tapau Mi Bandung Muar...seedaaaap!


Biarlah dorang lepaskan perasaan masing2. Buat la apa yang dorang nak buat. Jangan terjun laut sudah cz skang musin berangin dan bahaya juga la klo nak mandi2 nih..

5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Salam No,

Wah.... namapak terlepas bebas sicomel-comel tu. Bila lagi nak buat ini semua kalau tak masa ini. Nampak mereka teramat gembiar. Makan nombor dua yg penting dapat bermain....

suri solehah berkata...

salam no..seronok anak2 dapat keluar main.akak semalam pun bawa anak kat chenang,,kebetulan adik dari perlis datang..

Norhafiza berkata...

=>kakZakie : salam kakZakie, ya betul tu kak..ajak balik pun liat je hehe..

=>kakSuri : salam kaksuri, a a kak, kita pun seronok tengok dorang lepaskan perasaan..tenang je rasanya kan..

Mat Ganu berkata...

wau...bestnyer...hehehe. ^_^

Norhafiza berkata...

=>matGanu : mmg sronok dik layan bebudak2 nih hehe..