Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 10 Januari 2011

mzhany 1st GA

No nak join la masuk GA dr blog hany. Tengok syarat2 takdela susah mane jadi tak salah klo No nak join hehe..

Mula2 apa yang hany nak ialah..

1) Buat 1 entri dengan tajuk mzhany 1st GA
Ok dah

2) Masukkan banner kat atas ni dalam entry korang
Ok Dah..Taaadaaaa..


3) Make sure ada link ke entri nih. entri mzhany 1st ga nih…
Juga Dah..

4) FOLLOW MZHANY? optional la, kan nnti ada yang cakap buat GA nak tambah follower lak kan…so bagi kelonggaran la nak follow ke tak...
OOO yang ni dah lama dh follow hany hehe..

5) Masukkan mzhany.com ni, dalam beloglist korang, ye la senang kan nak tahu hapdet GA nih.huhu dan jugak mzhany teringin nak berada dalam blgolist korang yer…
Yang ni pun dah..dalam list WAJIB lagi hihi..

6) Dah siap entri, tinggalkan komen kati,entri ni bagila link korang yer…link entri korang…
Ok..beres!

7)Pemenang adalah ditentukan secara cabutan yer…dilakukan oleh MZ & HANY.
Takpe hany..ada rezeki insyALLAH. Yang penting No masuk sebab nak bagi semangat dan sokongan pada hany.

Kalo berjaya nak tau pe hadiahnye?..Ni diaaa

1) ha vitamin E from bodyshop. yang ni sesuai untuk semua jenis kulit. tapi set yang kecik kecik la…ada 5barang semuanya.

2) dan lagi hadiahnya adalah sesuatu yang tradisional dan berasal dari Terengganu.

Jangan lupa pla ya tarik tutupnya iaitu pada 21 JANUARI 2011

Kepada sesiapa yang berminat nak join leh la ke blog hany ya..SEMOGA BERJAYA kepada semua yang menyertai..

2 ulasan:

mzhany berkata...

no, tengkiu so much tau join ga hany.huhu risop dah takot takde org join hehehe...

ok gud luck dear...

nak jengah peserta lain lak

Norhafiza berkata...

=>hany : wokey..beres2 hehe..tengkiu hany..