Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 10 Januari 2011

RENEW Ahli Cosway

Lepas anta Abang pagi tadi, No p pasar jap dan terus p stokis cosway cz nak renew ahli.

Lepas pilih2 barang No guna visa sebab terlupa nak singgah atm tadi langsung ke pasar. (Padahal dah tau nak p Cosway lepas tu huhu..)

Tekan2 nombor pin tak dapat. Try lagi sekali tak dapat juga mmmmmm terpaksa la No kena p bank tu juga. Nasib baik la owner tu sporting hehe..

Sampai kat atm masukkan kad ada ke patut ye kata nombor pin No punya salah. Padahal kad tu tiap bulan No guna. No try sekali lagi..pun salah juga. Last2 tepon Abang la jawabnya..

"Nombor pin Mama ni dia kata salah la Bang..Mama konpius lak.."
"123456..mama bagi nombor berapa?.." tanya Abang balik
"Loooo..patut la..Mama bagi 654321..hehe.." balas No
"Mmmmmmm.."

Sampai je kat stokis tu No citte la kesnye..
''Laaaaa..klo tak, tak payah you keluar tadi.." kata owner stokis tu

Mmmmm macam ni la No..Abang kata No jenis tak leh wat 2keje dalam satu masa. Terlupa itu tak ingat ini tertinggal itu..mmmm. Sebab apa..sebab No terlalu bergantung pada Abang selama ni.

Sekarang Abang lepaskan tugas pada No. Semua urusan No akan ambil alih. Belajar berdikari Abang kata.

Ohya..ni la barangan No beli. Dapat diskaun 50% dr harga runcit.


5 ulasan:

suri solehah berkata...

salam no
hehe,,no ni mcm akak,,akak pun jenis pelupa..kadang tu no tel sendiri lupa..apa lg no hubby hehe

mzhany berkata...

no, kena renew ke keahlian cosway tuh...bukan seumur hidup eh?

Norhafiza berkata...

=>suri : salam kak..No pun penah gak dulu masa No takde HP lagi..terkial2 nak dail hahaha..skang kita save nama kan..

=>hany : a a..tiap tahun kena renew rm30 klo ahli biasa..yg satu lagi No tak pasti..ala yg kena cari ahli tu No tak tau kena renew ke tak..

Nora berkata...

samalah kita... memanjang lupa... :) kita follow awak ekk

Norhafiza berkata...

=>nora : tima kasih nora..