Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 24 Januari 2011

SYAHDU, Terkedu Dan Menusuk Kalbu...

Tetiba No terpandang entri yang bertajuk Kalau CINTA, Kalau SAYANG, Kalau IKHLAS dalam blog Budak Ghanung Dot Com.

izinkan No buh gambo ni deh sebab tak tau nak amik apa..
header takdop huhu..


Sebab?...sebabnya lagu tu kang skang tengah HOT!..waima anak2 No yang umo 3 & 4 tahun tu dh hafal 2-3 baris tuh. Klo buka tb ada klip video dorang maka berkumpul la dorang depan tb tu sambil duk tumpang nyanyi sekaki. Jadi keinginan kuat untuk No nak tau apa coretan MatGanu kali nih.

Okey, berbalik pd blog tadi..No tabik  spring la pada MatGanu ye sebab susunan ayat tu serta huraian tersusun begitu teliti dan puitis sekali. Err mungkin MatGanu orang sastera kot hehe..

Kata2 yang begitu dalam maksudnya dan mengisafkan kita pada Maha Pencipta..

Nak tau apa isinye?...sila la ke blog beliau ya...moga jadi pedoman dan panduan kita semua..amin..

4 ulasan:

Mat Ganu berkata...

thank's kak no...^_^

Norhafiza berkata...

=>MatGanu : sama2 dik..

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

ye, sekejap lagi akak terjahlah. 2 3 hari ni akak busy kat tempat kerja, malam baru ada masa terjah blog kawan-kawan.

Norhafiza berkata...

=>kakIna : beres kak..