Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 5 Februari 2011

SELAMAT HARI LAHIR Buat Farihin

Lokasi : Mc Donald, Terminal Airport Labuan
Tarikh : 04/02/2011
Masa : 5pm-6pm

Hari ni genap umo 5tahun anak No yg ke-3 MUHAMMAD FARIHIN BIN RUSLAN. Jadi Abang bawa dia makan2 ringan je la. Takde kek pun. Tengok la klo ada rezeki leh wat surprise lain pla kot..insyALLAH..

Sebenarnya Farihin tak tau pun hari ni hari lahir dia..tarikh pun tak reti lagi. Klo bagitau siang2 mula la dia minta itu ini. Ni just bagitau hari ni birthday dia dan tanya dia nak makan apa..

Anak2 No yang besar tu kami bagi adiah time dapat result cemerlang je. Takat adiah besday bagi kek je sebijik..abis citte hehe..

Jadi sempena ni No nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR SAYANG..semoga AbangYin menjadi anak yang soleh, dapat menggembirakan Mama dan Abah, menjadi anak yang taat perintah ALLAH TAALA..Mama juga doakan semoga ALLAH TAALA sentiasa Merahmati, Meredhai dan Merestui apa saja yang AbangYin ceburi..amin.. 


pergggh..pedas wooooo..
ops sori comot lak huhu..


No punya ayam, Abang amik daging..mmg kaw2 la..


Fadhlan bersama Doremon
hadiah dalam Happy Meal


dengan birthday boy..
Mama je yang iye2 nye..
anak buat derk je huhuhu...

6 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran Muhamad Farihin yang ketiga, semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik akhir sekali jadi anak yang soleh bila besar nanti.

Laparlah no tengok berger tu tengah-tengah malam ni.

Norhafiza berkata...

=>kakIna : amin..terima kasih kak..ops, anak No umo 5tahun, anak yg ke-3 hehe..

suri solehah berkata...

salam no..hehe mak yang lebih tang bergambar ye..selamat hari lahir untuk farihin..moga jadi anak soleh..

Norhafiza berkata...

=>kakSuri : salam kak..ye2 je kan hehe..anyway trima kasih ye kak..

Daddy Ziyyad berkata...

selamat hari lahir Farihin...moga menjadi anak yang soleh, dan berbakti kepada ibu bapa nya nanti...

ps: saya teringin nak pergi Labuan...ada tak buat entry pasal tempat2 best/tempat2 makan kat Labuan?

Norhafiza berkata...

=>daddyZiyyad : terima kasih atas ucapan tu ya..insyALLAH No akan buat nnt..