Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 28 Februari 2011

SONY Dah Kota Janji..Terima Kasih!

Jika anda semua ternanti2, tertunggu2 dan sudah terima cek dr Nuffnang..No dan Abang pula masih mengharap dari Sony.

Dlu No ada citte pasal beli tb baru brand Sony, dan ada dapat money back guarantty. Kebetulan p ada offer..Abang pun beli dan jadi tanpa buang masa Abang register on9. Katanya 30hari bekerja tp hampir 2bulan br la sampai..

Abang siap tanya kawannya kat KPDNKK klo nak buat tuntutan kat tribunal dapat tak kalo janji tapi tak tunai. Kawan dia cakap boleh dengan syarat semua dokumen bukti ada. Tapi tup2 tengahari tadi sampai apa yang dinanti2 selama nih..



ALHAMDULILLAH..syukur pada ALLAH SWT kerana kami masih ada rezeki. 

4 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

Alhamdullilah..rezeki tu...
Best kan tibi 40"..SONY plak tu..
Lagi best kalau layan Astro Beyond....

Norhafiza berkata...

=>daddyZiyyad : yup..mmg best!..No dh join beyond dah dan mmg berbaloi hehe

http://nopija.blogspot.com/2011/01/astro-beyond-akhirnya-muncul_27.html

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Seronoknya dapat duit yang macam ni. boleh buat beli benda berfeadah ngan duit cam tu.akak suka jenama sony, terutama hp, akak ambil gambar yang tepek dalam blog guna hp sony cyber shot, tapi second hand.gambar clear.

Piasara berkata...

Alhamdulillah..mereka kotakan janji,kalau tak kena lapor kat tribunal pengguna la nmpaknya..
akak hari tu beli,diorang dh kasi tolak harga terus...