Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Ahad, 27 Mac 2011

Make Over Jadi "Doll Face"

Ini ada lagi No nak kongsi macam mana dorang buat make over gambar kita guna PHOTOSHOP. No agaknya klo install program ni mau berejam nak siapkan kot hehe..

Bagi yang ada program tu boleh la amik panduan untuk belajar je.


Macam mana?  Comel tak?

6 ulasan:

mzhany berkata...

mmg mantap la..huhuhu nak kena belajar gak ni

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..dah jadik comel mcm patung

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..No dah cuba buat? Camanalah rupa kita yg comel ni bila make over jd anak patung kan..

Norhafiza berkata...

=>hany : a a..cuba hany wat tengok camne hasilnye hehe..

=>rina : belum lagi rina sebab No takde PHPTOSHOP hehe..susah beno nak cr yg free..dapat yg kene beli jek huhuhu..

Gnie@SimplyStyle berkata...

hehe..memang comel...tapi gnie kalo nak buat ni memang jadi alien lah bukan doll dah ^_~

tiefazatie berkata...

dasat ow...hihi