Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 31 Mac 2011

HARAP KEMAAFAN DARI ANDA..

Alahai No skang ditahap kesabaran yang paling tinggi...nak tau kenapa???? Ni la jenis orang yang 'terlebih pandai'..konon nak masukkan MISTER LINKY untuk belog ke-2 No....sekali haraaaaam...yg sedia ada abis ilang link2 anda semua..aduyai..sebenar boleh dikutip kembali tapi No dah godek2 namun tak keluar2 juga tadi huhuhu...tak kene cara la tu agaknya huhu..sabo je leeeee..tak silap dah lebih 60 org yg tinggalkan link mereka..

No harap sudi2 la anda tinggalkan link anda kembali ya supaya senang No nak jenguk anda.

Mohon maaf sekali lagi..

Klo ada pandai dan nak mengajar No camne nak dapatkan balik yang asal tu, sila la bantu No ya..

8 ulasan:

MiMie AddNin berkata...

hye akak..
dh tinggalkan link dah..
arap2 dapat la..
lambat sgt bende tu kuar..
saye pun tak pasti jadi ke tak..
hihihi

halila Ibrahim berkata...

hehehe.. fazz dah buh balik fazz punya link.. takpa no.. cuba2.. cuba tak salah..nanti pandai ajar la plak fazz... fazz dah tak berani nk godek2.. sat g takut hilang macam bulan lepas.. nangis jugak la.. hwaaaa...

Norhafiza berkata...

=>mimie : terima kasih sis ya..huhuhu sabo je le..

=>fazz : hehehe, camtu la jadinye..sabo le banyak kan..waaaaaa (tumpang nangis gak)

Daddy Ziyyad berkata...

saya terkena dah dulu..

yg penting, kalau nak ubah apa2 layout ke..design ke..copy & paste dulu semua link tu ..so kalau hilang, ada back up..

maaf tak dapat membantu..saya sendiri tak terror IT! :P

rATu kEBaYA berkata...

nama ku pun hilang.. huhuhu

YATZAKIE berkata...

nama sya pon da hlg..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

Ok No..rina dah letak..nak ajar dptkan balik pun rina tak reti psl kat blog rina takda mende alah nih hehe..

Ara Myasara berkata...

do visit me okey!!
http://aramyasara.blogspot.com/