Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 1 Mac 2011

MAC Yang Amat Bermakna..TERIMA KASIH Magrib..

Berdebar2 bila membaca..


Memang rasa tak percaya sebab seramai 104 peserta telah mengadu nasib..namun bila No buka blog Magrib. No baca setiap baris tu.... tetiba meremang bulu roma, tangan menjadi sejuk, dada berdebar2 (No ni jenis gemuruh sket) baru la kenyataan menjadi NYATA..


ALHAMDULILLAH..Syukur kepada ALLAH SWT apabila No mendapat rezeki lagi kali ni selepas entri semalam. Tapi hari ni adalah yang paling bermakna sebab MAC adalah bulan kelahiran No..jadi secara tidak langsung merupakan HADIAH yang amat No HARGAI..walau apa bentuknya pun No tetap HARGAI..

Dengan ini..KakNo nak ucapkan jutaan terima kasih kerana menganjurkan GA ni serta sudi menjemput kakNo sendiri untuk menyertainya. 

Disamping ini tidak keterlaluan sekiranya KakNo ingin mendoakan semoga Magrib akan terus berjaya dalam semua bidang terutama dunia blogging ni. Juga doakan semoga rezeki Magrib tidak putus2 untuk memenuhi keperluan harian ataupun amal jariah..semoga panjang umo dan sihat tubuh badan untuk meneruskan amal ibadat dan kebaikan ke jalan ALLAH SWT..semoga hidup sentasa aman bahagia sehingga akhir hayat dan juga semoga Magrib sentiasa diberkati, dirahmati dan diredhai ALLAH TAALA..AMIN..

Tidak lupa juga No nak ucapkan jutaan terima kasih kepada kakIna kerana turut wish untuk No..


Terima kasih banyak2 kakIna..semoga kakIna sekeluarga sentiasa diberkati, dirahmati dan diredhai ALLAH TAALA..AMIN..AMIN YA RABBIL'ALAMIN...

15 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

rezekei berganda ni lepas dpt RM300 tu kannnn...alhamdullilah

sissyira berkata...

salam

alhamdulillah....seronok tngok org menang.


p/s:sebenarnya dah banyak gelang mutiara sabah kat rumah, beli on9 kat blog dari sabah, semua tak boleh guna, macam tipu je jual, pakai 2 minit habis turun warna.... sy mmg tak pandai nak pilih3 ni, lebih3 lagi dlm gambar,lepas tu terus boikot,,,x dop dah nak beli on9 ni..huhu

Magrib berkata...

mantap la kak no.. terus wat entry tu.. sama sama.. terima kasih sebab doakan saya... insyallah...

nanti saya wat GA lagi... jgn lupa join yer.. hehehe... x da lah gurau2...

Norhafiza berkata...

=>daddyZiyyad : alhamdulillah..tu la, syukur pd nikmat ALLAH SWT..

=>sissyira : salam...trima kasih sis..

sebenarnya gelang tu takleh tahan lasak..nk bg tahan lama lepas guna terus simpan slepas d lap bersih2..tp ada betul gak..risiko beli on9..baik pilih sndri depan mata..nak lagi tahan beli mutiara pastu ikat dengan emas..lagi cantik hehe..

=>magrib : hehehe..teruja punya pasal hehe..takpe, insyALLAH kakNo join lg tanda sokongan untuk magrib..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

tahniah yer..

suri solehah berkata...

salam no..wah..bertuah no..akak jarang join GA..n setakat ni pun tak dak luck lagi hehe..tahniah no

Mat Ganu berkata...

alhadulillah kak no...tp jgn lupe semuanya dtg dr ALLAH s.w.t.

niesz berkata...

congrate kak..dpt adiah ape ek..hehe..

same la kak!besday niesz pun bulan mac..

KELI OH KELI berkata...

syabas!semoga selalu murah rezeki kamu...=)
iKaN kELi HaSiL dARiPaDA BaHaN KiTar SemULa"

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

No ko sama ngan akak lahir bulan 3 gak.kalau dah rezeki tak kemana.bolehlah lepas ni join contest lagi.

Norhafiza berkata...

=>rina : terima kasih rina..

=>kakSuri : terima kasih kak..

=>matGanu : terima kasih dik..alhamdulilliah syukur nikmat semua datang dr ALLAH...

=>niesz : klo tak silap besday kita sama tarikh kan? hihihi..

=>keliOhKeli : terima kasih keli..

=>kakIna : oo ye ke kak..tak sangka plak No hehe..insyALLAH ada No akan join tanda sokongan kpd mereka..

mummiey berkata...

tahniah, kak no..
Sy follow blog kak no ehhhh :)

Nora berkata...

Tahniah No... saya bab GA ni memang selalu takda rezeki... cabutan bertuah buat kat famili day pun tak pernah dapat :)

mzhany berkata...

waa no tahniahhh....

Norhafiza berkata...

=>mummiey : terima kasih mami..

=>nora : terima kasih nora..takpa, insyALLAH ada rezeki tu..No pun sama, jarang dapat cabutan bertuah hehe..

=>hany : tima kasih hany hehehe...