Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 24 Mac 2011

"Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com"

Setelah diTAG oleh Halila, No nak join contest ni yang dianjurkan oleh Farisz@AZ. No pun tak tahu yang mana satu entri terbaik No jadi aci tak No main letak je ye..Harap penganjur berpuas hati la ye..

No pertaruhkan entri Ladang Tenusu Mesilau Kundasang Sabah sebab ianya adalah tempat terbaik diantara tempat yang pernah No pergi. No suka sangat pergi Kundasang sebab ianya sejuuuuuk sangat.

Kemudian nak kene TAG 5orang..mmm harap penganjur sekali lagi berpuas hati sebab No ingin mengeTAG kepada SEMUA pembaca blog No ni. Kepada yang sudi boleh la join ya sebab tarikh tutup adalah 30 Mac 2011. Masih sempat lagi tu ya.

9 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

good luck, semoga no berjaya, akak pun suka entry tu.

FARISZ@AZ.Com berkata...

terima kasih sertai.
follow your blog

suri solehah berkata...

salam no..wah rajin no join ga..good luck

niesz berkata...

gud luck sis..wah!niesz xpernh lg sampai situ.. mesti best kan..

halila Ibrahim berkata...

terima kasih kak no..

rATu kEBaYA berkata...

semoga berjaya... nanti kita kongsi boleh.. hehe

ariana's berkata...

Good Luck untuk contest tu..memang best entri No tu..ni akak nak tag satu lagi untuk No ni..jom:)
http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/03/kami-sweet-contest-1st-contest-by-me.html

Norhafiza berkata...

TERIMA KASIH kepada semua yang ya..

aizamia3 berkata...

sama-sama mencuba.. dapat atau tidak tak kisah.. yang penting dapat ramai kawan.. :)