Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 30 Mac 2011

SAPE Boleh TOLONG Ajarkan......


Pagi ni No baru siap listkan senarai peserta yang dah join 1'st GA No dan tak sangka pula ramai yang berminat..terima kasih banyak2 ya atas sambutan dan sokongan anda. Sape2 yang tertinggal tu sila bagitau ye..kot2 No terlepas pandang..sume ada dalam ni => GA No

Sedang duk terjah blog memasing tu kan, ramai pula yang suka asingkan blog hanya khas untuk GA DAN CONTEST je jadi No pun rasa nak buat juga la tapi TAK TAHU CARAnya..Ada sape2 tau tak dan boleh tolong ajar No nak buat camne?..boleh la buatkan 1 entri dan jangan lupa bagitau No..

Ye la kan..klo join contest untuk ruang dia sendiri takde la ganggu ruang ENTRI kita yang biasa ni kan hehe..kawan2 nak masuk bace pun cam terganggu la plak kan..ye tak? hehe..

NOTA TAMBAHAN setelah bace komen Rina..
Maksud No mmg buka blog baru tetapi kita link kan ke blog kita..contoh masukkan blog baru ke HALAMAN kita..selain tu kita leh gak listkan semua bloglist kita dalam blog baru tu..cuma No tak tahu cara nak masukkan dalam HALAMAN hehe..

8 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

agaknya wujudkan blog baru yg khas utk GA contest jer kut No??

ariana's berkata...

elok juga ye No, kalau asingkan macam tu ye..kena buka satu lagi blog baru lah ni..pas tu cuba dan cuba sampai boleh..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

No..sori ha..Rina tag No utk ini:

SEGMEN: REVIEW BLOG OLEH WAWAZAMERI.COM

ainnoraini berkata...

kak ain pun tak pandai nak tolong...

rase2nye adekan khas blog untuk GA kot...baru senangkan..

sal berkata...

bagus tu No ni...sentiasa mahu belajar yg baru..
teruskan usaha..
kak sal PULA nk tunjuk pun tak reti..HUHU

halila Ibrahim berkata...

ahaa.. itulah tengok ramai jugak yg buat.. tp benda cam rina buat comment terus bleh klik tu pun saya tak tau buat...ehh.. memang banyak yg tak tau.. tau tulis je..

tiefazatie berkata...

buat blog lain la lagi 1 nie..hihi..
cam ifa..ifa mls..sbb kdg2..xterjaga blog personal nie..hihi

Magrib berkata...

Mari lah join GA kedua dari saya!..
best!.. silalah ke..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html