Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 31 Mac 2011

SEJAUHMANA benarnya SHOUTMIX Anda..

Sekitar awal tahun dlu No pernah menutup shoutmix/box No..kemudian No buka balik sekarang sebab untuk memudahkan rakan2 meninggalkan pesanan sekiranya ada apa2 yang kena. Contoh sekiranya gagal menulis di ruangan komen ke kan..

Biasanya bila kita dikunjungi seseorang mesti kita cepat2 klik ke link mereka kan?..Ye la dah mereka sudi datang jenguk kita. Nah, sebenarnya ada sesetengah tu dorang tak masuk tengok pun blog kita tapi dorang guna shortcut. Ada pulak tu kata dah jadi follower kita tapi bila kita cek takde puuuun!!! Dusta semata-mata..

Pastu yang iklan bagai tu sah2 No tak caya punya dia masuk. Lain la kawan kita yang kita memang kenal..betul tak? Ada pula tu iklan baju sukan..No ni mana la minat sukan bola2 tu sume haha..

Nak tau cuba anda ke blog Pendekar Berkuda. Nanti anda semua tahu jawapannya. Jangan lupa singgah sini juga=> Shoutmix Kena Hack Tindakan Anda.

Jadi No nak pesan..mana2 yang datang singgah tu klo nak No singgah balik sila tulis nama No ya macam contoh dibawah ni..klo rasa No ni kakak panggil ke kakNo..klo rasa No ni macam mak panggil je cikNo hehe..


Sebenarnya No agak ragu2 juga bila yang datang singgah tu betul ke dia singgah jd better buh nama No ye sayang...

7 ulasan:

halila Ibrahim berkata...

sebenarnya saya kalau bleh nak buh magical widget tu.. tapi tah camna tak bleh2.. so nak mudah org tinggal link.. buh la shoutbox.. tapi saya tak kisah org tu ikhlas ke tak.. maklum la alam maya ni kita tak leh nak judge org..tapi harap2 ada yg ikhlas la.. pasal sy buat blog sbb nak cari rakan2 baru expccly ibu2 ..

Norhafiza berkata...

=>halila : betul tu..mcm No juga la nak cari ramai kawan2 dan No jumpa halila salah satu dr kawan2 No yang sporting..

ainnoraini berkata...

kak ain ade jugak dpt mcm2 komen...ade yg nak promosi businesnye jgk..

terpulang pada masing2 kann...

~izan~ berkata...

yg shoutbox ni kdg2 mmg mcm2 org singgah.ada yg iklan ada yg mcm2 la..harap2 semua ikhlas singgah.jengok tp tak follow pun takpe..sbb jnji ikhlas kalau nak follow tu =D

tiefazatie berkata...

mmg kdg2 ada shortcut nie..byk sgt..ifa xreply..ifa mmg cek nie link2 tue..aiyak..kena panggil sis kakNo la nie..dok pgl sis je nie..hihi..ok2..nt tukar..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

rina langsung tak minat no nak letak mende kotak jerit ke jerit campur ke..tatau la nape..tp mmg tak minat..

noorsafone berkata...

Betul kate No tu...kt shout box kate follow...tp check gambar pun..jgn la wat keje tak baik tu..kann.