Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 19 Mac 2011

SELAMAT HARI LAHIR Buat Fadhlan

19 Mac 2007, tepat jam 11.50am No selamat melahirkan bboy di Hospital Nukleus Labuan dan diberi nama MUHAMMAD FADHLAN FAKHRI. Jadi genap la usia 4tahun hari ni.


(Dlu Fadhlan tersangat la montel..)

Pagi tadi kami just beli makanan dan lepak2 kat pantai. Time balik Abang singgah kedai kek dan roti. Dan...

TADAAAAA...

owh..tuk mama gak upenye..so hepi belated la ye...

'Peace' dari besdeyboy..sukenyeeeee


Baca doa dlu sebelum makan..abaikan tarikh dan masa tu ye..dh lupa ingatan agaknya camera nih..


Posing ngan Mama lak..


Uih..tak sabo2nye die...

Jadi macam biasa la No nak ucapkan No nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR SAYANG..semoga Adik menjadi anak yang soleh, dapat menggembirakan Mama dan Abah, menjadi anak yang taat perintah ALLAH TAALA..Mama juga doakan semoga ALLAH TAALA sentiasa Merahmati, Meredhai dan Merestui apa saja yang Adik ceburi..amin..

8 ulasan:

suri solehah berkata...

salam..wah kek yang sedap..selamat hari lahir untuk fadlan..moga jadi anak yang soleh....

niesz berkata...

happy besday tuk fadhlan, moga jd ank yang soleh..

sedap nye kek tu..heee..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

mcm sebak je baca entri nih..hepi besday to ur boy too..also to No..hepi belated ^_^

mzhany berkata...

hepi besday buat fadhlan, auntie doakan semoga fadhlan jadi anak yg baek, anak sholeh, dgr cakap mak dan ayah, jadi anak yang bertanggungjawab yer sayang...(no,smpaikn kt fadhlan tau)

hany suke gambar dia buat peace tuh, gembira sgt tergmbr kt wajah fadhlan tuh...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

No, Selamat Harijadi semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Diharap No sentiasa berbahagia ngan family tercinta.Tak lupa untuk Fadhlan semoga jadi anak yang solleh, good boy, dah besar jaga mak dan ayah.

Norhafiza berkata...

=>kakSuri : amin..terima kasih kak..mmmm mmg sedaaaap kak (ni antu kek sume sedap hehe)..

=>niesz : amin..tima kasih niesz...mmg sedap niesz hehe

=>rina : trima kasih rina

=>hany : amin..beres..nnt No gitau dia..terima kasih hany..

=>kakIna : terima kasih kakIna..amin...

.:rizaL:. berkata...

HAPPY BIRTHDAY FARHAN!
Akak..nice blog, loading pun laju. caya la anak 4 org...hehe..keep it updated

Norhafiza berkata...

=>rizal : terima kasih dik..