Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 31 Mac 2011

Siapa PENGUNJUNG BERTUAH ke8377..

ALHAMDULILLAH..No dah dapat tau siapakah PENGUNJUNG BERTUAH MUTIARA NoLan yang ke8377. Kenapa 8377 pla kan..sebabnya itu adalah tarikh lahir No hehe..

Nak tau siapaaaaaa???????...

Beliau ialah orang yang amat penting skali dalam dunia blog ni sebab beliaulah yang membangkitkan semangat No untuk terus berblogging. Beliau juga antara pencetus idea2 No dan antara yang mula2 menegur No dan No kenal beliau dalam blog Group Saya Anak Terengganu dan yang sama2 memberi entri dalam group tersebut. Tapi sayangnya blog tersebut seakan2 sudah terkubur je skang huhu..tak tahu kenapa ya Hany..

Orangya peramah dan sangat sweet..Beliau yang No maksudkan ialah......
*


*


*


*

*
Hany ialah orangnyaaaaa...TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH dari No ye Hany..

Apa? Tak percaya..ok No tunjukkan buktinya ya..Kang ada pula yang tak puas ati lak kan..


Dan nak tau apa hadiah yang Hany dapat?????? Disebabkan pemenangnya ialah Perempuan maka dengan ikhlas hati No nak bagi Hany....


Camne Hany, suka tak? No tau Hany mesti suka warna HIJAU kan..dan kebetulan ada simpanan No warna ni..jadi INILAH YANG AKAN JADI MILIK HANY..nah, skang Hany kene bagi la alamat dan no.tepon ye kot email untuk proses pengeposannya pula..No harap Hany suka..

Tahniah sekali lagi dari No...



7 ulasan:

mzhany berkata...

kalau dah hijau tuh, memang hany suke ahahahaa...tengkiu so much....

shah-kayrul berkata...

alamak terlepas sudah...hehehehhehe

Daddy Ziyyad berkata...

tahniah...tahniah......

tiefazatie berkata...

aiyak..cpt btol dah terlepas nie!hihi..tahniah sis hany!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..tak bertuah la rina..


NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Alah jeles akak, dah lah hijau. jahatkan , dah lah tak nak teka, tak malu nak hadiakan No. saja teruja nengok gelang hijau.cantik.

.:rizaL:. berkata...

tahniah kpd pemenang..