Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 17 Mac 2011

TEMPLATE Sama!

Apa anda rasa bila anda buka blog rakan2 kemudian..Teng Teng Teng..template sama daaaaaa..serius, masa No mula2 buka dup dap dup dap kemudian cepat2 tuko template yang lain. Dan anda tau tak inilah kali kedua No kene dan di blog yang sama juga hahaha..tapi kali ni No dah biasa..(dalam hati)..dah yang free kan terima aje la hehe..

Blog yang No maksudkan ialah milik adik comel ni adik comel ni. Beza No guna 3kolum adik ME guna 2kolum. No kenal adik ME melalui blog enBen tahun lepas. Dalam segmen apa No dah lupa. Tapikan, No nak citte dalam Leelou Blogs template dia memang cantik2..geram No dibuatnya.

Ini antara template2 yang No suka..


Yang atas ni No pernah guna dah dlu..


Yang atas nipun sama gak ngan ME dlu hehe..


No suka tang munge2 tapi spoil tang rabbit tu..


Nampak cam klasik sket kan..

Selain template design ada juga untuk backgound je dan ada yang menarik hati No.

Nanti klo ada masa No nak tukar yang lain la pla hehe..

NOTA untuk adik ME :  Maafkan kakNo ye..bukan kakNo sengaja..bila dah buat tetiba teringat kot terkena lagi cam hari tu dan sekali lagi TERKENA sebabnya mungkin adik ME yang buat dlu, kakNo baru buat semalam je...sori ye dik..

5 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

kalau nak ikut, template saya paling cikai..ekekeke...dan paling mudah nak sama dgn org lain..sebab saya pakai template blogspot yg free tu aja...tak pandai nak apply template pelik2 ni...tu hari ada try, habis hilang segala bloglist~ huhu

Nora berkata...

Nora pun pakai template free... memang banyak jumpa member pakai template same... tapi tak kesahlah... tak reti nak buat template sendiri :)

sal berkata...

teringin juga nak cantikkan blog..tapi tak berkesempatan..buat masa ni asalkan dpt menulis..nanti klu lapang2..enth bilalah tu bru berwajah baru

Norhafiza berkata...

=>daddyZiyyad : a a, mmg ada template abis ilang sume bloglist hehe..kene sabo cari balik kan..

=>nora : hehe, tu la kan..tak kisah la kan..

=>kakSal : tak pa, ada masa kakSal leh cari yang berkenan kan..slow2 org kata..

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

akak pun suka tukar-tukar template.cepat jemu ngan satu template.yang ni okey lah no.