Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 8 April 2011

BERI Laluan

Mula2 sekali Alhamdulillah barang yang No poskan hr Isnin (4/4) dah selamat Hany terima pada Rabu (6/4)..alhamdulillah syukur kepada ALLAH SWT mempermudahkan segala urusan. InsyALLAH ada rezeki No akan buka lagi ye untuk segmen PENGUNJUNG BERTUAH MUTIARA NOLAN.

Lama benar kan No tak tulis entri baru..jenguk kenkawan pun agak terbatas..maafkan No ya.. InsyALLAH ada masa terluang No akan singgah. Bukannya apa..No beri laluan pada Abang nak guna lappy buat research. Maklumla orang tua nak amik peksa hehe. Abang amik cuti dari Selasa 5/4 hingga Isnin 11/11 semata nak ulangkaji subjek dia. Kesian pula tengok dia belajar. Klo sepenuh masa dapat la tumpu sepenuh perhatian. Ni sibuk pasal keje lagi..anak bini lagi. Sampaikan Abang terpaksa off telepon takmo gangguan dari luar..bila on balik bersambung2 bunyi mesej ..sabo je leee..

Bila suami kita jadi PELAJAR kembali kita sebagai seorang isteri kenalah berkorban sekali. Mereka bukan lagi orang muda yang kuat daya ingatan..kuat ketahanan badan macam usia awal 20an. Kejap2 diminta urut kepala, kejap2 urut tangan..kejap2 diminta sapu minyak angin..uih, panjang pula No mengomel huhu..No harap Abang lulus la untuk semesta ni ya..

InsyALLAH No akan umumkan minggu depan siapakah yang berjaya memiliki hadiah yang No tawarkan untuk 1st GA For Beloved Followers Mutiara Nolan. Kepada yang ingin menyertai peluang masih ada.

13 ulasan:

suri solehah berkata...

salam..hehe..takpelah no..beri keutamaan pada yg lebih utama dulu..pas ni no sambung balik

ariana's berkata...

patutlah lama No tak menyapa..hehe..Baguslah seorang isteri memang tempatnya disisi suami kerana disebalik kejayaan suami itu, ada isteri dibelakangnya..Sebut pasal berkorban kerana hubby belajar..Akak dah jenuh dulu No..:)Susah dulu, senang kemudian..

halila Ibrahim berkata...

Bagus2.. kita sebagai isteri kena bantu n naikkan semangat suami.. bila suami berjaya kita juga yg senang nanti..

Piasara berkata...

"salam no...takpalah,beri peluang kpd suami no...beri dia galakan...jgn beri tekanan...smga berjaya.."

Cikgu Den berkata...

tuntut ilmu sampai ke negeri china.

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

No, sapa lagi nak bantu suami kita, kalau tak kita sendiri.sokongan isteri amat penting, bila suami memerlukan. bab blog ni , tak payahlah rushing sangat.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

patutla lama x nampak No..tertanya juga mana No pegi..rajin suami No belajar lagi..rina suh hubby amik phd tp dia takmo..sendiri nak sambung belajar maleh la pulak kan ..hehe

Mat Ganu berkata...

terlepas sudah, agak busy baru ini..

mzhany berkata...

no, dah boleh buat ker yg no tanya hany baru nih?

ha ptt ler no jrang update skrg ni kan...huhu xpe xpe...

ainnoraini berkata...

tak pe...isteri mesti la bantu suamikan...

galakan n doa dari isteri mmg amat memerlukan...

KELI OH KELI berkata...

semoga cepat kembali berblogging ya...

HARGA GUNI SI IKAN KELI

sal berkata...

alhamdulillah nOR..MOGA sentiasa cemerlang dan PENGRBANAN nor itu dihargai dan mendpt ganjaran daripada Allah..ameen

sal berkata...

moga pengorbanan dihargai dan mendapat ganjaran drp Allah..ameen