Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 15 April 2011

Cuci Mata

Klo cita bab cuci mata kan, yang pompuan cam No ni suka p shoping kompleks. Tak beli pun tak pe la asal dapat tengok2 barangan. Mana yang berkenan tu kene tengok bujet..klo LULUS terus je sambo..klo tak pendam perasaan la dlu. Tapi No jenis pendam. Bila dah jatuh hati pada pandangan pertama tu No congak2 dlu. Duk main.."biar la dlu..biar la dlu" Last tak jadi. Sebab tu Abang selalu kata No ni jenis lambat buat keputusan haha..

Ada 1malam tu p shoping kompleks nak belikan selipar untuk Farihin dan Fadhlan. No tinjau2 la kat rak kasut. 
"Ambik la klo Mama nak.."
Dalam hati dah berbunga2 dah hehe. Memang cantik2 sume kasut kat situ..No angkat letak angkat letak sarung kat kaki..last2...
"Mmmmm biar la dlu Bang.."
"Kenapa, tak berkenan ke?"
"A ah.."

Sebenarnya ada yang No berkenan tapi high heel la..geram sangat sbb cantik, sesuai pla ngan kaki No tp bila pk2 dr sudut kesihatan No kan agak montel sket dengan kaki saiz 5, ketinggian 160cm, berat 63kg..boleh sakit kaki oooo klo pakai high heel..mmm takpe la ada rezeki lain kali je la..

 Lebih baik kita p CUCI MATA kat sini pla ya..Abang klo pilih nak cuci mata kat mana..sini la tempat yang PALING disukainya..jooom kita menjamu mata..

Lokasi : Pantai Tanjung Purun, WP Labuan


Yang nampak tu Pulau Papan..sesuai untuk buat Familyday tp barang dan alatan sendiri bawak la ye..kene sewa bot yang telah disediakan..

Model of The Year hihi..

Paling best time kita dating, anak2 leh main kat playground..

Cuci mata sambil tengok kapal2 beso berlabuh..

Aktiviti si Faris..pantang jumpa pokok kelapa mesti dicubanya..Pokok Rhu pun dia terlio huhu..

Pendek kata tepi pantai la tempat kami lepas segala bebanan, baik Abang mahupun No.

Entri lain..

5 ulasan:

halila Ibrahim berkata...

Bestnye.. suami sya tak suka aktivi pantai2 ni... suami fobia... tp sy suka sangat..

shah-kayrul berkata...

bestnyer dapat lepak tepi pantai...kat sini nak g pantai jauh la plak


dtg TAG kak No

Daddy Ziyyad berkata...

- saya teringin nak ke Labuan...Sabah Sarawak pun tak pernah samapai! Haha

- saya mmg suka WINDOW shopping tu!! terbalik..my wife tak suka..

mzhany berkata...

no, sempat lagi so faris tu panjat pokok eh...haduiii

YATZAKIE berkata...

eh..kak no..tu faris ke..la...nape dia panjat pokok tu..kalko la kak..hehe