Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Ahad, 17 April 2011

Nuffnang Punya Cerita

Nampak tak No baru masukkan iklan Nuff? hahaha ketinggalan zaman betul la kan????

Nak dijadikan cerita No sebenarnya dah daftar lama dah..kira2 akhir tahun lepas..3/12/2010. Tapi bila No nak masukkan dalam blog selalu je matching errow. Tiap kali pasang cam tu la. Dan sebab tu juga No sll tuka template tapi keputusan tetap sama. Jenuh juga la duk godek2.


Kemudian dipendekkan cerita No terjumpa APA PUNCANYA..nak tahu? haha upanya No tersilap taip alamat BLOGSPOT..klo tak silap No p taip 'BLOSGPORT' (terlupa nak capture)...patutla tak dapat masuk2, upanya p buh alamat umah orang lain..sabo je le..

Nah skang No dah selesai 1kes. Mmmmm ada lagi 1 kes yang No stil duk godek2 lagi. Jadi No nak minta maaf banyak ye Hany sebab No tak jumpa lagi puncanya. Sebenarnya No mintak Hany ajarkan macam mana nak masukkan link blog ke2/ke3 dalam MENU BAR macam Hany buat. No3 No dah jumpa cari tapi No5 tu tak jumpa2 walopon No dah guna ctrl+F huhu...dia menyorok tang mana tak tahu la agaknya.


Nanti No ada masa No godek2 lagi ye Hany. Kesian Hany susah payah cari masa buatkan entri untuk No. Bagi sesiapa yang berminat nak belajar camne nak tambah Menu Bar leh p blog Hany ye. terima kasih banyak2 sebab Hany sudi ajarkan No.

9 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

no, geramkan kalau dapat tahu puncanya simple je. Sebenarnya no, mengelakkan kejadian menaip salah , terutama nama blog atau no ID, akak amalkan copy paste. garenti tak silap.

sal berkata...

belajarlah nor..klu dh pandai bagitau kak sal pula yee

Norhafiza berkata...

=>kakIna : terima kasih bagi petua hehe..tu la main tapi je kan..klo c&p abis cerita..saje nak uji No la tu hehe

=>kakSal : insyALLAH kak..nnt dh berjaya No bgtau akak ye..

halila Ibrahim berkata...

saya pun hari2 godek2.. tp tak berani nak godek sangat..

Cikgu Den berkata...

sian kat posmen. hehehe

SAYS.my 3rd anniversary birthday giveaway

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

haritu rina g jugak blog hany nak carik psl menubar psl nak buat bloglist..tp x jadiklah..susah nak paham..penin pala..nak buat related post widget pon x jadik..

mzhany berkata...

no, cuba masa no cari tuh, no pergi yg edit html tuh kan, sebelom search, no tick dulu "Expand Widget Templates", then baru search, jumpa tak mana yg no tak jumpa tuh.

tanda kt kotak Expand Widget Templates tu...

Aku Ibu Muda berkata...

hihi kak no..kak no...silap eja sikit je tu :)

Nora berkata...

nora start join nuffnang bulan 2 tahun ni. Tapi tak banyak iklan masuk pun sebab blog kita biase2 jek...