Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 27 April 2011

Pemberitahuan : 1st GA For Beloved Followers Mutiara NoLan



Dah masuk 2minggu dah kita tau sapa pemenangnya kan. ALHAMDULILLAH, barang2 telah No poskan pada Khamis 21/4/2011. Dan Mama Zharfan serta Mama Amana & Arief telah maklumkan pada No yang telah selamat menerimanya pada 26/4/2011. ALHAMDULILLAH lega No mendengarnya.


Untuk makluman anda juga..salah seorang pemenang Husna-una masih belum menghubungi No walopon No dah maklumkan pada beliau. Memandangkan blognya juga tidak di update (last update 3 April 2011) maka No mengambil keputusan untuk menunggu maklum balas darinya. Mana tau beliau mengalami apa2 masalah kan. Klo di update baru kita tau bahawa beliau tidak peka pasal hal ni. Jadi No TUNGGU dan LIHAT je la. Sampai masa sekiranya PENANTIAN No sia2, No akan umum pemenang seterusnya la ya. Jadi peluang anda masih cerah.


HARAP MAKLUM..

4 ulasan:

mzhany berkata...

no, semoga hany bertuah hihihhii ameen

Ardini Humaira berkata...

a ah tunggu dulu mana tahu dia tak dapat online :)

Daddy Ziyyad berkata...

tunggu dulu. Tapi berapa lama nak tunggu? :P

Norhafiza berkata...

=>hany : hihihihi

=>dni : mungkin ada masalah kot..

=>daddy Ziyyad : mmmm No akan tunggu sampai No fed up hehe..saboooooo