Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 13 April 2011

PEMENANGNYA Adalah...

JENG JENG JENG..
Siapa yang BERJAYA MEMILIKINYA..????




No dah dapat keputusannya untuk 1st GA For Beloved Followers Mutiara NoLan dan klo nak tau siapa YANG KENA..kene tengok video ni ya..ahak ahak..kejam tak? ..mana ada..No sayang anda semua. Sebenarnya No nak dekatkan lagi anda semua dengan No. Ye la kan, dah selama ni duk baca penulisan entri dan tengok gambar2 je kan.. 

Jadi..selamat menonton ya..enjooooy...

video

Nah..dah tau siapa yang dapat kan?..TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH No ucapkan..

Jadi sila emailkan NAMA, ALAMAT dan NO.TELEFON untuk tujuan pengeposan.

Kepada yang tidak bernasib baik tu jangan putus asa..JOIN mana2 blog yang anjur contest atau GA ya..mana tau rezeki anda di sana..INSYALLAH ada rezeki lebih No akan buat lagi..

Lepas tengok video ni br perasan No suka kedut2 kening huhu..tak bleh jd MC la nampaknya haha..kenapa ek..adakah org kata TABIAT?..huhuhu sabo je le...

17 ulasan:

mariah_smile berkata...

haha.. klakar lah.. no. 3 sape nk cabut.. ADIK!!!! cepat je adik jawab hehe..

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

tahniah pada pemenang

as ♥ Leenda berkata...

tahniah kepada pemenang..:)

kakngah berkata...

tahniah pada semua yang menang..

Ms sunsWeetz berkata...

congrates to winner

Izan Ishak berkata...

tahniah semua pemenang!

YATZAKIE berkata...

tahniah kpd pemenang..tp sya bkn pengalah..ekekeh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

mama zharfan tu vertuah betull..kalau masuk GA asik menang jer..rina biasala mmg x bertuah..majuk ahh

story of my life berkata...

salam nolan,

siapa yg menang ek? sy tak boleh tgk la video tu..kat skrin pc sy kosong jer...

Fadzillah Kamarudin berkata...

tahniah kepada smua pemenang...

Piasara berkata...

"alahhh..akak tak menang....hehehe..biasalah no,adat pertandingan.Tahniah untuk para pemenang..mama zharfan tu mmg sgt bertuah la...selalu menang contest dia ni.."

halila Ibrahim berkata...

Tahniah kepada semua yang menang.. hehe..nanti nak try join mana2 GA la pasal dah ada blog 1 lagi..

a.s.m.a berkata...

salam..
saya takleh nak tgk la video tu =(
wireless kampus memang suka blok2 ckit jadi tokleh nak tgk
sapa eh menang?

shah-kayrul berkata...

tahniah semua pemenang..kreatif betul kak No umumkan nama pemenang...

AIENYZ berkata...

Congrates too the winners...
Plez blogwalking kt sini...
http://aienyz.blogspot.com/

For my upcoming GA Contest..TQ Kak NO

Mama Zharfan berkata...

wah, nama me naik :) jap lg me email :) my fren cute mum (nurul uyun) dh email all my details on my behalf rasanya sbb me kat kg ni..offline. tq sgt2 tau

uNa berkata...

waa...dpt no 3 la.tp leh tuntut lg kew.una dh lama xupdate blog una..moning sickness xleh tngk komputer..huhu..harap sis yg baik ati ni bg peluang kt una utk tuntut adiah..hik3x