Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 25 April 2011

Sempena Pesta Air-Labuan

Semalam berakhirnya Labuan International Sea Challenge 2011 yang berlangsung selama 3hari dari 22-24 April 2011. No hanya pergi pada hari terakhir je. KENAPA? Sebabnya nak tengok ikan2 beso hasil tangkapan peserta yang masuk pertandingan Labuan International Game Fishing Tournament 2011 dari 18-24 April 2011.

(Dengar cerita Black dan Mas Idayu ada datang tp kami tak keluar malam semalam. Malam tadi pun Stacy datang buat persembahan dan kami pun tak pergi juga. Abang tak minat hehe..)

Dari jam 8.30pagi kami dah keluar sebabnya Abang kena jaga tapak pameran. Time tu orang tak ramai lagi dan ikan2 pun baru je sampai.

Antara ikan2 yang pertama sampai..

Sesi menimbang berat ikan..beso kan?

Kira jangan tak kira bang..

Antara ikan yang amat besar. Klo berminat boleh beli ya. Mana yang peti ais besar tu takde masalah hehe.. Yang pastinya bau ikan masih segar time ni.

Juaranya ialah....mmm tak tau pla sapa. Tapi ini ikan yang PALING BESAR dan PALING BERAT..

Acara memancing pesisir pantai

Jenuh mencari rupanya dia p sini huhu..

dengan kakYah

Melawat tapak projek sat

Tengok pada hasil tangkapan ikan2 tu nampaknya tahun ni agak kurang menggalakkan. Mungkin kurang promosi tahun yang menyebabkan kurang penyertaan dari negara luar.

Anda boleh lihat juga dalam entri Ikan Beso untuk tahun 2010.

8 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

seronoknya tgk ikan beso-beso..kalau masak sure manis rsnya pasal ikan segor..tp agak² radiasi jepun smpi laut kita x?

Ija berkata...

wah best tgk ikan besar...semalam nak g tgk tp tiba2 migraine..terus x jd g.. thn ni promosi mmg kurang, tak mcm thn2 lepas..

rATu kEBaYA berkata...

besar2 ikan kat sana ye.. bestnyer dapat ikan merah besar seko

YATZAKIE berkata...

besonye ikan tu kak..masak tok 2mggu cukup tuh..hehe

ainnoraini berkata...

besooo nye ikan tu..no..
kalu dpt tu nak masak ape ye...

Daddy Ziyyad berkata...

ikan tu punya besar, lagi besar dari budak! haha

mzhany berkata...

dah sama besar dgn anak anak no dah ha...huhu hany tak pernah lg tgk ikan besar besar ni depan mata...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

kalau akak duk sana , mesti suami akak boleh joinkan. amboi no glamer nampak kat pesta air.ekekek.besar-besar ikan yang dorang dapat.