Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 22 April 2011

Syukur ALHAMDULILLAH

Dengan lafaz ALHAMDULILLAH, syukur padaMu YA ALLAH kerana pada Hari Jumaat, penghulu segala hari..kami dikurniakan rezeki dariMu YA ALLAH. Anakanda Nurul Husna Binti Ruslan telah berjaya merangkul JOHAN TILAWAH AL-QURAN (P) bagi Sekolah Rendah. Dan secara langsung telah mengharumkan nama SK Kerupang WP. Labuan serta akan mewakili Labuan untuk pertandingan yang akan di adakan di P. Pinang Mei nanti.

Justeru itu No nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Ustaz Nawawi Injil yang tidak jemu2 mendidik Husna. Juga tidak lupa kepada semua Ustazah yang terlibat. TERIMA KASIH dan semoga jasa baik kalian akan diberkati ALLAH SWT serta semoga dilimpahi rezeki hendakNYA..amin

Terima kasih juga kepada rakan2 kerana turut mendoakan agar Husna berjaya secara langsung mahupun tidak langsung. Semoga ALLAH SWT merahmati anda sekalian serta juga dilimpahi rezeki hendakNYA.. amin..

SK Kerupang turut merangkul Sekolah Rendah Terbaik. Tahniah.

Wajah gembira

tumpang glemer je hihi

time ni No gementar sangat..jd terblur la hasilnya..

SM SAINS-Sekolah Menengah Terbaik

SK Kerupang-Sekolah Rendah Terbaik bersama warga pendidik




13 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tahniah.. saya pun amat berharap anak saya jadi seorang yg mampu membaca quran dgn baik mcm ne

znurul berkata...

tahniah utk Husna...tumpang gembira!

Piasara berkata...

"Alhamdulillah,syukur sgt2..akak tumpang gembira..no, kalau buat pulut kuning,pos mai sikit..hihihi.."

mzhany berkata...

No, Ya ALLAH....tahniah syukur alhamdulillah. boleh tak hany baca entri no ni dgn berdebar debar. giler ah...

Tahniah buat husna....sampaikan kt dia tau no. Alhamdulillah....

So Shy Lady berkata...

tahniah...sjuk prut ibu mngandung ;)

Mat Ganu berkata...

tahniah~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

tahniah husna..aduyai sejuk perut No mengandung..hopefully my child pon adalah yg jadik camni kan..

.:rizaL:. berkata...

Rizal iGossip

Tahniah adik...Alhamdulillah mcm ni la ank sedara uncle Rizal hehe

aima berkata...

tahniah husna, im proud of u...moga jd qariah yg berjaya ....

sal berkata...

syukran akhirnya berjaya..

tahniah..berbakat rupanya..

tiefazatie berkata...

ya allah..alhamdullilah..syukur la...
moga mnjd qariah yg berjaya..=)

ariana's berkata...

Sori akak baru buka blog ni, kan baru balik dari kem semalam..Tahniahlah buat Husna kerana berjaya jadi johan tilawah tu..dan Tahniah untuk ibunya juga..Pesan kat Husna..,teruskanlah lagi mendalami ilmu tilawah ni, seperti taranum dan tajwidnya tu..elok sangat ni..:)

shah-kayrul berkata...

tahniah...