Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 27 Mei 2011

Dapat Tepon Baru Tapi Lama

Sapa faham tajuk di atas tu?..Ya, No pasti sume dapat agak kan. Makna yang 2nd hand la tu hehe..

Semalam Abang beli dengan kawan dia brand Sony EricLeong Ericsson. Asalnya kawan tu tukar line dari prepaid ke postpaid dapat la harga murah bulan 12/2011 lalu dari 8ratus lebih dia dapat 5ratus lebih. Kemudian dia tak nampak huruf nak guna lebih2 lagi guna screentouch. Maklumla dah berumo, mata pun kurang nampak di skrin tu jadi Abang amik beli la dapat la rm440. Skang yang baru harga pasaran Labuan 5ratus lebih.

SONY ERICSSON XPERIA X8
-Gambar tak sempat ambik lagi-

Jangan terpedaya..ini CAP AYAM hehe..

Hasil gambar dari tepon CAP AYAM atas tu

Hasil dari Nokia 6070

Hasil dari Nokia 2630


Takpe la 2nd hand pun..janji masih elok macam BARU ye tak..

Tapi bagi No yang penting dapat buat panggilan dan ato sms dh cukup. Lagi pun tepon tu time nak guna je baru cari haha.. kadang2 tak tau duk mana kena misscall dengar. Maklum skang nak buat video call lagi senang guna YM ke webchat fb ke kan?..Gambo lagi beso hehe..

4 ulasan:

Aku Ibu Muda berkata...

yeayy dapat hp baru :)

ainnoraini berkata...

janji ade hp...ape jenis pun tak kisahkan..
kalau kak ain kalau terlebih canggih tak reti nak gune pulak...

hp sony tu same mcm kak ain punya la...

munna berkata...

MUNNA PUN KLU H/P TAK KISAH SGT JANJI BOLEH TELEFON DAN TERIMA SMS DAH KIRA OK

Daddy Ziyyad berkata...

saya dah lama tak beli henfon! haha..
masih guna nokia expressmusic ni aja..simple..kalau jatuh pun tak risau..:P

kat labuan duty free kan? henfon tak murah ke?