Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Selasa, 3 Mei 2011

Hari Terakhir Tetamu Di Labuan

Hari Ahad (1 Mei 11) No bawa Yus dan Madi pusing2 lagi. Mula2 No bawa kat Muzium Marin Labuan <-sila klik untuk maklumat lanjut.



Lobster yang sangat cantik..

Dalam balang tu ada belut morray..

Berlatarbelakangkan tulang anak paus biru sepanjang 42kaki.



Kemudian No bergerak ke Taman Botanika. Tempat yang paling sesuai untuk beridah seluruh keluarga. Memandangkan cuaca panas terik kami pun mengambil keputusan untuk tidak menjelajah seluruh kawasan...panas ooo..time petang2 redup baru best..



No bawa dorang melihat Kampung Air <-sila klik untuk maklumat lanjut di Kg. Patau-patau2.



Dah penat kami pun singgah di Kompleks Ujana Kewangan untuk makan tengahari serta membeli barangan terakhir. Apa lagi klo bukan coklat yang murah2 hehehe..tp No tak sempat nak snap gambo time tu sbb sibuk memilih dengan anak2 kan. Maklum la banyak beno coklat dan mainan dalam tu jadi kena jadi Mak Guard pun ada hihi.. Tapi No godek2 ada gambar lama..ok la untuk tatapan anda kan..

Minuman keras dah macam minuman biasa je sini huhu..

Ada ParksonRIA je kat Labuan ni hehe..

Baru je ni masuk Labuan

Antara coklat2 yang ada..banyak lagi pilihan menanti anda dan kawan cakap memang murah sangat..

Lepas shopping barang2 yang berkenan di hati kami pun terus membawa mereka ke airport.

Ni dah nak balik KK dah...

Ada rezeki semoga kita dapat berjumpa lagi di lain masa..insyALLAH.

Semoga kalian mendapat kenangan yang terindah pabila berada di Labuan. Maafkan sekiranya ada yang terkurang dan halalkan mana yang terlebih..

7 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

Labuan bnyk tpt menarik gak ekk..nnt No jgn lupa tau..jd tourist guide kalau rina coti ke sana hehe

Daddy Ziyyad berkata...

Kiranya No puas la makan coklat murah duty free kan...hehehe

Insya Allah..saya ingin ke Labuan awal 2012 kot...

ariana's berkata...

Bestnya tetamu No ..boleh dapat layanan istimewa ye..nak buat baik lah ngan No..hehe..mana tau satu hari nak ke Labuan..boleh cari No..:)

sal berkata...

CANTIK tempat2 yang No pegi tu..
moga keikhlasan hati dan ukhuwah dengan rakan sedarjah akan dikenang dan dihargai...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

ooo jelesnya doc ziyyad nak gi Labuan.No, akak pun nak pegi, Insyaalah.tunggu kedatangan akak ye.

Norhafiza berkata...

=>rina : tempatnya biasa2 je rina tp tempat sejarah tu ada sket..insyALLAH rina nnt sampai No akan bw rina pusing2 pulau ye hehe..

=>daddyZiyyad : hahaha jangan tak caya yang No jarang makan sebab ada migrain..tahun ni br 2x beli hahaha..insyALLAH DD nnt bagitau ek nak datang..

=>kakSal : alhamdulillah kak, Labuan tempat dia memang cantik2 dan ada tempat pelancongan leh kita cuci2 mata...

=>kakIna : hahaha akak datang la..nanti leh No bawa keliling pulau ya..

.:hana hazel:. berkata...

syoknye dpt pi bercuti..huhu..