Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 30 Mei 2011

Jawab Komen Anda

Entri Nor hanya membalas komen2 anda ya..ada masa No cerita lagi..

SOALAN

JAWAPAN

DD ni buat2 lupa la plak hehe..No kan duk PULAU Labuan, nak ke Tanah Besar terpaksala naik FERI huhu..Kinarut tu terletak kawasan PAPAR, SABAH. Sila lihat PETA hehe..Naik Feri kira2 1jam 30minit sampai di Pelabuhan Menumbok, Sabah. Ke Papar kira 1jam lebih la juga.

SOALAN

JAWAPAN
No sempat ke bandar Kota Kinabalu (KK) sementara tunggu Feri balik pada 29Mei jam 9malam. Dah hasilnya Sony Ericcsoon X8 lagi MURAH di KK hampir 1ratus ringgit TAPI NOKIA C3 lagi MURAH di labuan kerana di KK walopon beza harga RM30 tapi tiada memori kad. Di Labuan complete set.

SOALAN

JAWAPAN
Dan balik sekejap kak, basuh baju mana yang perlu...huhuhu bukan setakat penat kak tapi dengan badan No yang tak sihat ni memang kena SABOOOOOO... Nanti 1-5jun kami pergi bercuti hingga ke SANDAKAN sebab balik ni pun amik Husna. Dia sampai malam ni dari PP. Takde rezeki kak..hanya saguhati. Takpe la kak, kita amik ilmu dulu dari dorang kan. Cuba lagi tahun depan insyALLAH..


Labuan RM4.90..berapa di semenanjung??.

10 ulasan:

halila Ibrahim berkata...

Kak No betul ke henset murah kat Labuan ... nak order bleh .. sony erisson C905 cybershoot ..2nd pun tak pa... ni en.suami sy tanya ??? berapa harga kat sana ??? kalau murah nak order

azila berkata...

KakNo..bukan ker perfume pon murah gak kan?hehhe

~izan~ berkata...

salam kak no..izan lama tak singgah sini.tak sempat...

husband izan naik darat kt labuan...so bley la kirim2 ape2 yg patot..tp biasanya dia sempat beli2 kt airport aje sbb jejak darat terus ke airport huhu

ariana's berkata...

No: Cakap kat husna, tahun depan masuk lagi..dan lagi...Teruskan..perjalanannya masih jauh..Akak ni bukan apa, sbnrnya pernah masuk mewakili sekolah dulu, dari sek ren, men dan hingga lah dah kerja..skrg je dah slow sikit..:)

Aku Ibu Muda berkata...

seronoknya kak No cuti2....

Kakzakie berkata...

No... kalau beli kereta pulak macamana ye? Contohnya Honda City di sana berapa agaknya? Saje kakak nak compare dgn Semenanjung. Hahaha....

cikguden berkata...

bestnya barang2 murah nie.

sal berkata...

no..pe khabar..
lama tak jumpa kat maya..
moga bahagia menjalani kehidupan seharian ye..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

salam No..sori lama x singgah..rina bz sket lately..anak x sihat..ni pon nk cepat..singgah jap..nnt bila free rina korek semula entri yg terlepas..

Cik Ina Do do Cheng berkata...

No, borneo paradise tu cantikkan, akak dah nengok rancangan tv 1 hari tu cite pasal tempat tu, tapi dah lama dah. memmang rasa cam nak pegi je.