Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 20 Mei 2011

Kecewa Dengan Salma Mentor

Sapa minat MENTOR??? No ni pun bukannya minat sangat. Orang kata ada tengok takde pun takpe. AF??..lagiiiiii la tak minat. Tambahan skang yang MEMANG KURENG.. Seksi je lebih mengalahkan bakat. Orang kata macam lauk takde garam dan gula. Seingat2 No yang paling tak lepas peluang adalah time musim tsuMAWI dulu tapi takde la nak vote sana sini hehe..

Ops, bukan nak citte pasal AF tapi pasal MENTOR minggu lepas. Kebetulan Abang pasang tengok No pun melangut la tumpang sekaki. Sekali time protoge Erra Fazira yang nama Salma tu kan (pandai ya kak Erra kita cari 'market' hihi)..nyanyi lagu dari Safura-Sedalam Mana Cintamu. No yang tengah mamai terus semangat. Apa taknya tu lagu kegemaran No dan No juga adalah peminat kak Pora tau.

Sekali...hurrrrmmmmmm...tak masyuk kedalam hati kakNo la dik Salma oooi..macam terlebih rempah la plak termasuk babak drama tu huhuhu..


Bila Dato' Ramli MS Salma salah pilih lagu tu mungkin ada betul juga bagi No. Nampak macam ter'paksa' je Salma nyanyi bukan dari hatinya. Sebab betul2 tak menusuk di kalbu la dik. TAPI No tak nafikan yang Salma ni mempunyai suara yang power dan mantap serta tak mustahil bakal JUARA MENTOR (yang ke berapa dah ek???). Biasala kan satu2 peserta dari Borneo. Apa2 pun kita tungguuuuuu.. Peminat SALMA jangan marah No pla ek..ni ikhlas dari hati No ni..

Jom kita hayati lagu yang betul2 ORI dari kakPora kita nih...No betul2 rindukan suara akak la. Ada kaset pun tali dah haus. Maklumla dari zaman anak dara lagi tu No beli. Skang tinggal kulit je. Ni pun No sayang sangat takut koyak. Nampaknya kena cari yang baru ni. Harap2 masih ada.

Klo jumpa kakPora No nak minta autograf boley??




Suara husky kakPora ni betul2 'merobek' hati No. Berdenyut jantung dibuatnya huh..klo tengah frust leh meleleh gak ni waaaaaaa... Lakonan pun bagus dan No tetap sokong walopon pelbagai krisis dan kontroversi telah melanda kakPora.

12 ulasan:

Ila berkata...

tak tgklah kak no..selalunya ila suka tgk time ujibakat jer..hehehe

halila Ibrahim berkata...

Salma ke Safura ke dua2 biasa2 je saya minat...kekadang kalau malam ahad terbukak TV3 tengok jugakla Mentor..

munna berkata...

MUNNA TAK LAYAN MENTOR TAHUN NI.... TAPI LAGU SAFURA TU MMG MENDAYU2DAYU BILA SAFURA YG NYANYIKAN...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

rina tgk mentor adalah sekali 2..salma mmg berpotensi..kak pora dah bertudung skang kan..lagu sedalam mana cintamu ni rina ingat lg..ms tu rina first year kat utm..salulah nyanyi lagu neh..smbil perasan sore serak cam kak pora..kehkehkeh

azila berkata...

aahla kNo, zla pon pikir gtu gak...tp undi dr juri still full mark..huhuh

Magrib berkata...

terima kasih kak sebab bagi pandangan kat video saye tuh.. hehehe... berterima kasih..

Cik Ina Do do Cheng berkata...

biarpun akak tak nengok mentor, tapi akak nak komen gak, sebab akak minat safura. Tak tahu kenapa.,dari dulu memang akak minat suara dia . tak sangka plak no minat.kalau dia nyanyi cam meremang je bulu roma akak dengar.dasyatkan.

Cik Ina Do do Cheng berkata...

tima kasih ko letak lagu safura tu, akak tengah dengar lagu tu saat ni. tak sama salma ngan safura. safura punya tone sedap, mendayu-dayu, asyik akak dengar.

Piasara berkata...

"akak tak tengok mentor,..tgk gitu2 jer...AF,langsung tak tengok..."

Ardini Humaira berkata...

besok penentu segalanya :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tak minat semua realiti tv kecuali imam muda..
ila dah buat entry haiah kak no kat sini
http://kokoadik.blogspot.com/2011/05/tak-de-apa-nak-citebusy-so-update.html

ayushida berkata...

mentor memang tak ada dalam jadual la....... tak pernah tengok pun yg tahun ni punya.... dulu2 pun tengok sikit2 je.....

saya suka tengok muka safura...... cantik je....