Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Isnin, 23 Mei 2011

Terima Kasih Team Radiusite

Selamat bertemu kembali No ucapkan setelah beberapa hari 'menyepi'. Biasalah kan kita kejap sihat kejap kurang sihat. Apa yang penting jangan jemu2 mengucap SYUKUR ke hadrat Ilahi kerana kita masih bernafas hari ini..SYUKUR ALHAMDULILLAH.

No nak kongsi dengan anda semua tentang inner keluaran Radiusite. No ni hantu betul la dengan inner ni. Dah banyak helai No buat koleksi dari yang paling murah rm5 hingga la yang ni. Terbaru, Rabu 18/5/2011 No telah membuat tempahan. Khamis 19/5/2011 No bank-in dan Sabtu 21/5/2011 No telah selamat menerima tempahan No. Alhamdulillah No amat berpuas hati dengan pihak Radiusite yang amat menghargai pelanggannya. TERIMA KASIH sekali lagi.

Apa yang No nak tekankan disini ialah inner ini amat selesa dan sejuk apabila dipakai. Bahagian depannya juga tidak BULAT dan tidak melekap pada muka kita. Hujungnya juga berbucu tajam. Maklumlah, muka No kan bulat hihi..Ianya juga amat sesuai apabila memakai tudung/selendang yang jarang dimana akan menutup leher kita.

No kongsikan bersama anda..



Bagi kod NED1 No perlu memasukan inner ke dalam baju tetapi yang lain tidak perlu.

Oh ya..adakah ANDA KREATIF???? Jika YA dan berminat untuk mencipa LOGO & TAGLINE Radiusite yang simple dan tapi BEST..(malangnya No jenis tak kreatif leee)..sila ke Tagline & Logo Contest SEBAB HADIAHNYA AMAT MENARIK dan LUMAYAAAAAN sekali...bestnye klo No kreatif huhu dan No terlepas peluang untuk contest MY BIRTHDAY GA..rupanya ada contest..tu la sapa suh menyepi lama sangat hehe.

Namun demi penghargaan No tentang produk Radiusite No tetap buat entri ni. 
SELAMAT MAJU JAYA DAN SEMOGA KALIAN DIMURAHKAN REZEKI

8 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kainnya dibuat drpd apa ek No? lycra ke cotton?

sal berkata...

suka tengok orang lain pakai ,nampak menarik..

sesuai pd golongan muda -muda..

yg berusia mcm kak kurang sesuai..hehe

Aku Ibu Muda berkata...

wani pon sukaaa beli kat radiusite :)

Norhafiza berkata...

=>rina : alahai, kain jenis apa ye..tp bukan cotton la..biasa juga org buat tudung dgn kain tu..nk kata jersey bukan...ais, bab2 kain ni No fail la rina..suba rina p lama web dia kot2 ada maklumat..yg No jmp dia kata 'inner denim' je..

=>kakSal : boleh je kak..untuk pergi dinner ke majlis kawen ke ok juga kak..

halila Ibrahim berkata...

nak try ke website tu jugak la.. nampak cam best je..

tiefazatie berkata...

wah..menarik jg nie..hihi

azila berkata...

zla lak KakNo, mmg xsuka beli tdung atau baju online, tp brg lain lajuuuu jer..hehe

mzhany berkata...

no, no sangat kreatip dlm pakai tudung ni huhu. comey je ngn no. hany main pakai je tudung yg awning tu.hoho mls nk fiki2 sgt. nnti nk try la jugak